Hd Uydu Alıcısı Tavsiyesi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blmrt
    blmrt's avatar
    Erkek

şimdi bu hd alıcısını aldıktan sonra birde televizyonmu almamız lazım çanak degişiyormu yanı sadece kutuyu almak yeterlimi anlamadım bu işi

İnsanlar çok değişti, dikkat etmek lazım. Biriyle el sıkıştıktan sonra beşi de yerindemi diye parmaklarını saymak zorundasın
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AnaMuhalefet
    AnaMuhalefet's avatar
    Erkek
    blmrt bunu yazdı:
    -----------------------------

şimdi bu hd alıcısını aldıktan sonra birde televizyonmu almamız lazım çanak degişiyormu yanı sadece kutuyu almak yeterlimi anlamadım bu işi

-----------------------------
    Hd yayın izlemek istiyorsan, Hd televizyonun ve Hd destekleyen uydu alıcın olması lazım.
    Türkiye'de sınırlı sayıda Hd kanal var daha doğrusu yok desek yeridir. Çoğu da ücretli kanallar.
    Yani pek bir avantajı olmayacak hd'nin. Ayrıca bu uydu alıcısı ne kadar hd olarak geçse de tam olarak full hd desteklemiyor yanlış anlamadıysam, sadece hd yayını izliyorsun ama hd görüntü kalitesinde çıkış alamıyorsun.(1080p değil 1080i desteklemesinden de bunu çıkardım )
    Arkadaş da onu soruyor görüntüde çok fark olur mu diye?
    Neyse bu işin ayrıntısı çok tüm ayrıntılara ben de hakim değilim zaten, kısaca 1.cümle özetliyor olayı.
    Paraya kıyarsan böyle sorulara cevap bulma zahmetine girmezsin, en kral tv ve uydu alıcısını koyar işine bakarsın.
    Sadece kutuyu alırsan Hd yayın izleyemezsin.Normal uydu alıcısı almış gibi olursun...

Bir işi: " BİLMEYEN " ELEŞTİRİR, " AZ BİLEN " AKIL VERİR, " YAPAMAYAN " ÇAMUR ATAR, " BİLEN " YAPAR.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sansar55
    sansar55's avatar
    Erkek

hd lcd televizyon olursa hd izlersin. yoksa diger tv lerde izlersin goruntu kalitesi daha iyi olur tabi diger tvlerdede.

HD riciver 250 tl  tv de sana kalmış eğer lcd televizyon yoksa ilerdede almayacaksan drembox500s cihaz al.105 tl . sana kalmış bir şey

- ahmet abi sen hala ölmedin mi ya? - yok yok ölmedim - e öldü demişlerdi? - yok ölmedim
Toplam Hit: 7762 Toplam Mesaj: 24