Hd Uydu Alıcısı Tavsiyesi
-
şimdi bu hd alıcısını aldıktan sonra birde televizyonmu almamız lazım çanak degişiyormu yanı sadece kutuyu almak yeterlimi anlamadım bu işi
-
blmrt bunu yazdı:
-----------------------------şimdi bu hd alıcısını aldıktan sonra birde televizyonmu almamız lazım çanak degişiyormu yanı sadece kutuyu almak yeterlimi anlamadım bu işi
-----------------------------
Hd yayın izlemek istiyorsan, Hd televizyonun ve Hd destekleyen uydu alıcın olması lazım.
Türkiye'de sınırlı sayıda Hd kanal var daha doğrusu yok desek yeridir. Çoğu da ücretli kanallar.
Yani pek bir avantajı olmayacak hd'nin. Ayrıca bu uydu alıcısı ne kadar hd olarak geçse de tam olarak full hd desteklemiyor yanlış anlamadıysam, sadece hd yayını izliyorsun ama hd görüntü kalitesinde çıkış alamıyorsun.(1080p değil 1080i desteklemesinden de bunu çıkardım )
Arkadaş da onu soruyor görüntüde çok fark olur mu diye?
Neyse bu işin ayrıntısı çok tüm ayrıntılara ben de hakim değilim zaten, kısaca 1.cümle özetliyor olayı.
Paraya kıyarsan böyle sorulara cevap bulma zahmetine girmezsin, en kral tv ve uydu alıcısını koyar işine bakarsın.
Sadece kutuyu alırsan Hd yayın izleyemezsin.Normal uydu alıcısı almış gibi olursun... -
hd lcd televizyon olursa hd izlersin. yoksa diger tv lerde izlersin goruntu kalitesi daha iyi olur tabi diger tvlerdede.
HD riciver 250 tl tv de sana kalmış eğer lcd televizyon yoksa ilerdede almayacaksan drembox500s cihaz al.105 tl . sana kalmış bir şey
Toplam Hit: 7762 Toplam Mesaj: 24