Hd Video Format Dönüştürme?
-
RevengeX bunu yazdı:
-----------------------------Hocam şu zamanda hiçbir dvd pLayer HD video oynatmaz hadi oynattı diyeLim 720p+1080i destekLi bi tv'in oLması Lazım hadi oLdu diyeLim senin yaptığın convert dvd 'deki görüntüden hatta 700mbLık bi xvid'den daha kötü oLur..
Hem hadi bi 600-700 ytL verip Toshiba'nın yeni çıkarttığı Hd pLayerLardan aLsan onLar biLe dvd görüntüsünü 720p+1080i'ye upscaLe eden aLetLer..iLLa hd izLeyecem diyorsan bi popcornhour,Western DigitaL'in Hd pLayer'i veya HTPC'in oLması Lazım en rahat ve kaLiteLi bunLarda izLersin..
İşte bu yüzden ReLease grupLarı(TLF) var HD videoLarı xvid formatına dönüştürürLer DvD pLyerında rahat izLe diye ki çoğuda x264 codec sıkıştırmasını kuLLanır uzantı mkv oLur şu zamanda x264'ü çözen bi dvd pLayer yine yok :)
Kısacası zahmetLi iş xvid'den devam et,BiLgisayarında OverLay mixer kuLLanarak çözersen videoLarı iyi bi işLemciye sahip oLman Lazım yok ben RenderLess kuLLanıp veya DXVA kuLLanıp ekran kartına çözdürcem diyorsan ozamanda çok güzeL bi ekran kartın oLması Lazım :)
-----------------------------tekno markette çalışıyorum aklına gelebilecek tüm lcd- plazma- dvd-blueray- hd- vcd-mp3-bilgisayar vs. oynatıcılar elimde mevcut hoca. lcd ve plazmalara görüntü vermek amacıyla bu programı istiyorum. zahmet verip açıklamışsın ama hepsinin farkındayım ben zaten yinede teşekkurler ilgin için:=) manfolder çok teşekkurler hocam.