Hdd Gitti Üstüne Bir Bardak Sumu İçeyim Yoksa Bir Öneriniz Varmı ?
-
evet beyler bayanlar akşam saatlerinde resmen evlat acısı yaşadım :(((
laptobumunda oldukça acayip bir yavaşlık hissettim çok ıvır zıvır vardı format atayım komple temizlensin makine dedim.neyse başladım formata önceden 30 dk da attığım format 2 saat civarında falan sürdü...
iftara gidecektim makineyi öyle kurarken bıraktım gittim iftardan geldim aha ne görüyüm enter menter bas mas bişeyler diyor :D dedim yedik şimdi
kurcaladım biraz hdd den yaptığını şuan biliyorum hdd uçmuş hiçbir şekilde görmüyor hafif sesler geliyor hdd den içinde 30 GB'lık çok önemli dosyalarım var buna emlaktan tutunda templatelere dökümanlara ne halt ararsanız var yani arşivin gerçekten babası var bu konu hakkında bana nasıl bir çözüm önerirsiniz istanbul toshiba servisi ile görüştüm yolla bi bakalım dediler maddiyat fazla önemli değil yedeklerimi alabileyim yeter
zaten c: 10 gb
d: 30 gb dosyaları buraya yedekledim.özellikle rene hocamdan fikir bekliyorum bu konuda gerçekten çok zor durumda kaldım a.q evlat acısı gibi koydu :((
dosyaları kurtarabilirlermi acaba ? bi fikir verin.
-
memleket olarak nerdesin ?
-
üstüne işe buzul düzelir :)
-
adam yedegini almazmı olum:S
-
o kadar tartışıldı format hdd i bozuyormu die.
aha görün işte bozmuş. -
fdisk at yeniden format çek. sonra recovery ile dosyalarını geri alabilirsin sanırım.
-
veri kurtarmada kullanabileceginiz bikaç işeyarar progrm.
O&O DiskRecovery
EasyRecovery 5 Professional (gold Edition)
EasyRecovery 6.10.07
File Scavenger
Recover 98 v3.1
RecoverMyFile 2.91
Undeleted
download : http://rapidshare.com/files/29206052/Recover.rarBu programları ındır bır yerden ınternet cafede Cd ye yazdır bılgısyarını Cd destegi ile setuptan calıstır programlar senı yonlendırır ama uzun surer
-
abooow gittimi şindi emlak anamanam formatla olmaz o bide komple gitmesin recovery programları çokta işe yaramıyo ki 30gb den bahsediyoruz
yüce donanımcı rene hojanın tawsiyesini bekliyek bakalım
-
olm geri döndürme proğramı lazım değilki bana :D onların alayı var
sorun hdd de biostan miostan hiçbir şekilde görmüyor
yer konya
-
konya uzakmissin istanbul olsaydi bakardik hal yol caresine.
bi tane dizustu pc hdd leri icin ide yi usb ye ceviren cevirici adaptorlerden al. hdd yi sok adaptore tak baska bir bilgisayardan usb olarak tanitarak bak bakalim
eger hdd ye ulasabiliyorsan hemen yedeklerini al gormuyorsa daha profosyonel cozumlere bakman gerek
-
hoca hdd yi bi pc ye tak içindekileri alırsın banada oldu laptop daki hdd uçdu sata idi bendeki hdd çıkartıp bi desktap a taktım içindekileri aldım sonra pc de diski dogrulatıp taktım düzeldi bi dene istersen