Hdd Işığı Devamlı Yanıyor?
-
bundan 2 ay önce böyle devamlı yanıyordu ama tek ram kullanırken sorun yoktu o rami değiştim yeni ram aldım ve bugüne kadar hiç sorunsuz kullanıyordum yine başladı
cpu felan normal
açılırken bios ekranında çok bekliyor
hdd ışığı devamlı yanıyor
-
up
-
alper yeter ya rahat bırak su hdd leri artık :D
-
FCN bunu yazdı:
-----------------------------
alper yeter ya rahat bırak su hdd leri artık :D
-----------------------------sorma a.q sikecem ya :D
bi hdd i 1 sene kullanamayacakmıyım ben ya :D
-
ups falan alsana ?
-
Ram kaç gb? Ram yetersizliğinden windows sanal belleği kullanıyor olabilir. Bu yüzden hdd sürekli çalışır haldedir ve doğal olarak ışık devamlı yanar. Bu durum pcnin hızınıda etkiler...
-
ByALeX bunu yazdı:
Ram kaç gb? Ram yetersizliğinden hdd sanal belleği kullanıyor olabilir. Bu yüzden hdd sürekli çalışır haldedir ve doğal olarak ışık devamlı yanar. Bu durum pcnin hızınıda etkiler...
-----------------------------fcn ups var :D pcde olmayan şey yokki bütün imkanları sunuyorum ama çalışmıyor eşşeeoğlu :)
byalex 3gb ram var titanum kaplama özel soğutucu 2ghz yakın hızı var ramlerin
neyse açtım kasayı ana kart felaket ısınmış omlet yaparsınız rahat :D
şimdi düzeldi ama yarın yine aynı olacak eminim
-
DJ_Alper bunu yazdı:
ByALeX bunu yazdı:
Ram kaç gb? Ram yetersizliğinden hdd sanal belleği kullanıyor olabilir. Bu yüzden hdd sürekli çalışır haldedir ve doğal olarak ışık devamlı yanar. Bu durum pcnin hızınıda etkiler...
-----------------------------fcn ups var :D pcde olmayan şey yokki bütün imkanları sunuyorum ama çalışmıyor eşşeeoğlu :)
Maşaallah..
Yanmaya devam ederse biostan smart diski devredışı bırak gitsin.. -
ByALeX bunu yazdı:
DJ_Alper bunu yazdı:
ByALeX bunu yazdı:
Maşaallah..
Yanmaya devam ederse biostan smart diski devredışı bırak gitsin..
-----------------------------hee yarın olursa dönerim sana
-
valla hocam bilgisayar çok geç açılıyor demen hdd'i çöpe atman demek olduğunu biliyorum. Benimde elimde öyle bir hdd vardı bilgisayara taktığım gibi pc donardı pc bir türlü windowsu başlatmazdı. Sonra baktım olmuyor söktüm açtım içini ve içindeki disk'i ayna niyetine kullanıyorum...
-
RAMlerde uymsuzluk olabilir mi ? Genelde RAMler çif yaratılmıştır derle de .. sen bir çifti çift diğerini tek olarak kullandığın için de sorun olabilir... Bi kere başıma gelmişti de ondan biliyom yani tçrübe...