folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Hdd Işığı Devamlı Yanıyor?

Hdd Işığı Devamlı Yanıyor?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

bundan 2 ay önce böyle devamlı yanıyordu ama tek ram kullanırken sorun yoktu o rami değiştim yeni ram aldım ve bugüne kadar hiç sorunsuz kullanıyordum yine başladı

cpu felan normal

açılırken bios ekranında çok bekliyor

hdd ışığı devamlı yanıyor

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

up

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FCN
    FCN's avatar
    Erkek

alper yeter ya rahat bırak su hdd leri artık :D

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

FCN bunu yazdı:
    -----------------------------

alper yeter ya rahat bırak su hdd leri artık :D

sorma a.q sikecem ya :D

bi hdd i 1 sene kullanamayacakmıyım ben ya :D

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FCN
    FCN's avatar
    Erkek

ups falan alsana ? 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ByALeX
    ByALeX's avatar
    Erkek

Ram kaç gb? Ram yetersizliğinden windows sanal belleği kullanıyor olabilir. Bu yüzden hdd sürekli çalışır haldedir ve doğal olarak ışık devamlı yanar. Bu durum pcnin hızınıda etkiler...

Alim ile Sohbet Etmek Zümrüt ile incidir, Cahil ile Sohbet Etme Günde Bin Can incitir. Alim ile Sohbet Etmek Mertebe, Cahil ile Sohbet Etme Dönersin Merkebe, Eşek Alim Olmaz Kitap Taşımakla Tekkeye, insan da Hacı Olmaz Gitmekle Mekkeye.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

ByALeX bunu yazdı:

Ram kaç gb? Ram yetersizliğinden hdd sanal belleği kullanıyor olabilir. Bu yüzden hdd sürekli çalışır haldedir ve doğal olarak ışık devamlı yanar. Bu durum pcnin hızınıda etkiler...

fcn ups var :D pcde olmayan şey yokki bütün imkanları sunuyorum ama çalışmıyor eşşeeoğlu :)

byalex 3gb ram var titanum kaplama özel soğutucu 2ghz yakın hızı var ramlerin

neyse açtım kasayı ana kart felaket ısınmış omlet yaparsınız rahat :D

şimdi düzeldi ama yarın yine aynı olacak eminim

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ByALeX
    ByALeX's avatar
    Erkek

DJ_Alper bunu yazdı:

ByALeX bunu yazdı:

Ram kaç gb? Ram yetersizliğinden hdd sanal belleği kullanıyor olabilir. Bu yüzden hdd sürekli çalışır haldedir ve doğal olarak ışık devamlı yanar. Bu durum pcnin hızınıda etkiler...

fcn ups var :D pcde olmayan şey yokki bütün imkanları sunuyorum ama çalışmıyor eşşeeoğlu :)

Maşaallah..
    Yanmaya devam ederse biostan smart diski devredışı bırak gitsin..

Alim ile Sohbet Etmek Zümrüt ile incidir, Cahil ile Sohbet Etme Günde Bin Can incitir. Alim ile Sohbet Etmek Mertebe, Cahil ile Sohbet Etme Dönersin Merkebe, Eşek Alim Olmaz Kitap Taşımakla Tekkeye, insan da Hacı Olmaz Gitmekle Mekkeye.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

ByALeX bunu yazdı:

DJ_Alper bunu yazdı:

ByALeX bunu yazdı:

Maşaallah..
    Yanmaya devam ederse biostan smart diski devredışı bırak gitsin..

hee yarın olursa dönerim sana

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tahref156
    tahref156's avatar
    Erkek

valla hocam bilgisayar çok geç açılıyor demen hdd'i çöpe atman demek olduğunu biliyorum. Benimde elimde öyle bir hdd vardı bilgisayara taktığım gibi pc donardı pc bir türlü windowsu başlatmazdı. Sonra baktım olmuyor söktüm açtım içini ve içindeki disk'i ayna niyetine kullanıyorum...

🥒
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek

RAMlerde uymsuzluk olabilir mi ? Genelde RAMler çif yaratılmıştır derle de .. sen bir çifti çift diğerini tek olarak kullandığın için de sorun olabilir... Bi kere başıma gelmişti de ondan biliyom yani tçrübe...

Din Kitaplarını Okuyup Anlayana Ateist, Okuyup Anlamayanlara "dindar" denir... Nikola TESLA.. ben mi? Ne okurum ne anlarım... Kendi kendime de uyuz oluyorum ama olamıyorum.. "Ama efsaneyi çıkarıp atarsan ve yaptıkları eylemlere bakarsan... ..Jedi'ların mirası başarısızlıktır. İkiyüzlülüktür, kibirdir."
Toplam Hit: 3252 Toplam Mesaj: 16