HDD Kafamı Atıyor
-
Antikilller bunu yazdı:
-----------------------------flickR bunu yazdı:
-----------------------------hocam diyceğim çok garip yöntem ama. Hatta belki bir ben uygulamışımdır :D. çok fazla harddisk bozdum. ya komple gidiyodu yanıyodu, yada kafa falan atıyodu işte senin dediğin gibi.Ben bunları kaldırdım bir kenara yeni hdd aldım işte bozuldukça. Sonra bir ara tembelliğimi yenip bir deneyim bakayım dedim.Bütün hepsi kısa bir süreliğine çalıştı. Kısa bir süre derken 1 gün falan. verileri kurtarmaya oldukça yeterli bir zaman. Bir tanesi de şuan hiç aksamadan çalışıyor nasıl iş anlamadım. Sende biraz beklemeye al. 1-2 hafta sonra çıkart tekrar tak belki düzelir :D
-----------------------------Çıkardım Beklemeye Aldım Şimdilik Bir Umut la
@FOXXLY Samsung 320 Gb bi modeli işte 2 hdd de aynı marka model
-----------------------------benimkide samsung hocam bence rahat ol bu hdd nin normal sesi. bendeki 1tb açınca takır takır dosyaları okuyor sonra susyor. ses çıkmıyor bi daha.
-
Amd-x bunu yazdı:
-----------------------------bu çıt çıt sesi kabloların birbirine değerde öyle bi ses çıkartır hocam öyle mi ? board'tan ta olabilir
yoksa diskten mi geliyor ?
kargola istersen bakalım hocam (:
-----------------------------evet ona yakın bir ses ama diskten geliyor kulaklar acayip sağlam benim :) diskten geldiğine eminim
@FOXXLY hocam kafa sorunu olur diye düşünüyorum fazla açık tutmak istemiyorum sonra çizer diski falan tam b*k olmasın :)
durun bi daha deniyim :)
çalışırsa editlerim
evet gelen edit: disk bildiğin dönüyor 7200 rpm sesi başlayınca normal dvd r türü şeylerde de gelen viyuu gibi dönüş sesi geliyor sonra ağuston böceğinin sesine benzer çıt çır arası birşey ve görmüyor pc
-
Antikilller bunu yazdı:
-----------------------------Amd-x bunu yazdı:
-----------------------------bu çıt çıt sesi kabloların birbirine değerde öyle bi ses çıkartır hocam öyle mi ? board'tan ta olabilir
-----------------------------evet ona yakın bir ses ama diskten geliyor kulaklar acayip sağlam benim :) diskten geldiğine eminim
@FOXXLY hocam kafa sorunu olur diye düşünüyorum fazla açık tutmak istemiyorum sonra çizer diski falan tam b*k olmasın :)
çalışırsa editlerim
evet gelen edit: disk bildiğin dönüyor 7200 rpm sesi başlayınca normal dvd r türü şeylerde de gelen viyuu gibi dönüş sesi geliyor sonra ağuston böceğinin sesine benzer çıt çır arası birşey ve görmüyor pc
-----------------------------reyiz diskte var büyük ihtimal.
sonu mechul olabilir. / olmadı gönderebilirsen bakarım (:
-
Antikilller bunu yazdı:
-----------------------------Amd-x bunu yazdı:
çalışırsa editlerim
-----------------------------
hımm pc görmüyor ve dosya taraması bittikten sonra ses durmuyorsa onu bilemiycem. bende bi tek otomatik çalıştırın dosya taraması varken takır takır ses çıkıyor onuda iptal ediyorum zaten sessiz moda geçiyor. birde dosya kopyalarken ince ses çıkıyor kopy bitince kesiliyor. -
bazen çok soguk oldugunda o tık tık sesi oluyor
-
Allura bunu yazdı:
-----------------------------bazen çok soguk oldugunda o tık tık sesi oluyor
-----------------------------sıcaklık normal Amd-x şeyhim biraz bekliyelim sonu gerçekten mechul gibi :) dosya taramasından sonrada durmuyor ses bende uzun süreli açık tutup riske atmak istemiyorum 1 2 hafta bekliyelim sonucu görcez :)
-
Antikilller bunu yazdı:
-----------------------------Allura bunu yazdı:
-----------------------------bazen çok soguk oldugunda o tık tık sesi oluyor
-----------------------------sıcaklık normal Amd-x şeyhim biraz bekliyelim sonu gerçekten mechul gibi :) dosya taramasından sonrada durmuyor ses bende uzun süreli açık tutup riske atmak istemiyorum 1 2 hafta bekliyelim sonucu görcez :)
-----------------------------estağfurullah hocam, tamam çok zorlamadan kontrol et.
olmadı pm'den ulaş inceleriz :)