HDD Kart Satın Alabileceğim Yer?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    enes
    enes's avatar
    Erkek

amele_2 bunu yazdı:
    -----------------------------

disk boyutu haricinde, kart modeli, kartların üstündeki chiplerin de aynı olma zorunluluğu, üstüne bide aynı firmware i kullanması lazım.

kafadan 1 tb diskin kartı takayım çalışsın olmuyo.

olsaydı ben oldururdum :D

::D Hacı sen aten yapıcağnı yaptın ya ::D

ee O zaman napıcaz? Baştan bir hdd mi alıcaz? Sıfır Hdd nin kartını Çıakrıp Bunamı Takıcaz Yaw İçndeki Verileri Almam Lazım?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

kadikoy den alabilirsin

yazicioglundan

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek

İzmir çankayada bir laptop tamiri yapan firma vardı izmirre geldiğinde göster bir... itfaiyeyi geçtikten bir iki sokak sonra idi sanırım

Din Kitaplarını Okuyup Anlayana Ateist, Okuyup Anlamayanlara "dindar" denir... Nikola TESLA.. ben mi? Ne okurum ne anlarım... Kendi kendime de uyuz oluyorum ama olamıyorum.. "Ama efsaneyi çıkarıp atarsan ve yaptıkları eylemlere bakarsan... ..Jedi'ların mirası başarısızlıktır. İkiyüzlülüktür, kibirdir."
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Asker
    Asker's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

enes bunu yazdı:

Asker bunu yazdı:

master password kırıyo musun hocam peki?

Nasıl hocam  :| ?

hayalet kurda sormuştum hocam hardisk lerde master password denen bi şifre oluyo firmware yeniden yüklenmek gerekiyo unutursan başka yolu yok gibi birşey :S

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    crimeangel
    crimeangel's avatar
    Erkek

hdd master pass ler düzgün olarak kolay kırılmıyo hocam. ben kırma aşamasında cozurdayan hdd de gördüm. o nedenle bulaşmam.

zamanın birinde bi laptop geldi. amca üstüne redbull dökmüş. haliyle çalışmıyo. ben tamir ettim. çalıştırdım. fakat klavyenin bikaç harfi çalışmıyo. söyledim temizleyin dedi. bak dedim komple gidebilir. neyse. temizledik klavye hiç çalışmadı bukez. adam daha önceden çalışıyodu siz bozdunuz diye ayağa kaldırdı şirketi. şirkette çaresiz SS cebinden adama klavye aldı sıfır ve yerine taktık. :S böle bi milletin içinde pass kırarken hdd uçtu dersek adamlar bizi SS :S sen olsan yaparmısın bu işi?

ESKİ NİCKİM "HAYALETKURT"TUR....................... WE TANRI TÜRK"Ü YARATTI. ZAFERLER KAZANIP YEDİ CİHANA NAM SALSIN DİYE...
Toplam Hit: 3119 Toplam Mesaj: 16