HDD Kart Satın Alabileceğim Yer?
-
amele_2 bunu yazdı:
-----------------------------disk boyutu haricinde, kart modeli, kartların üstündeki chiplerin de aynı olma zorunluluğu, üstüne bide aynı firmware i kullanması lazım.
kafadan 1 tb diskin kartı takayım çalışsın olmuyo.
olsaydı ben oldururdum :D
-----------------------------::D Hacı sen aten yapıcağnı yaptın ya ::D
ee O zaman napıcaz? Baştan bir hdd mi alıcaz? Sıfır Hdd nin kartını Çıakrıp Bunamı Takıcaz Yaw İçndeki Verileri Almam Lazım?
-
kadikoy den alabilirsin
yazicioglundan
-
İzmir çankayada bir laptop tamiri yapan firma vardı izmirre geldiğinde göster bir... itfaiyeyi geçtikten bir iki sokak sonra idi sanırım
-
enes bunu yazdı:
-----------------------------
Asker bunu yazdı:
-----------------------------master password kırıyo musun hocam peki?
-----------------------------Nasıl hocam :| ?
-----------------------------hayalet kurda sormuştum hocam hardisk lerde master password denen bi şifre oluyo firmware yeniden yüklenmek gerekiyo unutursan başka yolu yok gibi birşey :S
-
hdd master pass ler düzgün olarak kolay kırılmıyo hocam. ben kırma aşamasında cozurdayan hdd de gördüm. o nedenle bulaşmam.
zamanın birinde bi laptop geldi. amca üstüne redbull dökmüş. haliyle çalışmıyo. ben tamir ettim. çalıştırdım. fakat klavyenin bikaç harfi çalışmıyo. söyledim temizleyin dedi. bak dedim komple gidebilir. neyse. temizledik klavye hiç çalışmadı bukez. adam daha önceden çalışıyodu siz bozdunuz diye ayağa kaldırdı şirketi. şirkette çaresiz SS cebinden adama klavye aldı sıfır ve yerine taktık. :S böle bi milletin içinde pass kırarken hdd uçtu dersek adamlar bizi SS :S sen olsan yaparmısın bu işi?