HDD RAW Oldu.Yardım Edebilecek Warmı?
-
Şimdi olay zaten baştan yanlış.
Adam diske format atmış. Rawlanmış diske format attın herşey bitti.
Neyi geri alacaksın?
Atmasaydı hertürlü alırdın. Bootable işletim sistemleri görmez diye birşey yok. Yaparsın convert ü bak görüyormu görmüyormu.
-
hojam format atsanda bazen verileri kurtarabiliyorsun benim hdd olmuştu buna benzer bişey bütün verilerimi kurtardım ama denemeks lazım ve uzun sürüyor
-
8mm bunu yazdı:
-----------------------------Şimdi olay zaten baştan yanlış.
Adam diske format atmış. Rawlanmış diske format attın herşey bitti.
Neyi geri alacaksın?
Atmasaydı hertürlü alırdın. Bootable işletim sistemleri görmez diye birşey yok. Yaparsın convert ü bak görüyormu görmüyormu.
-----------------------------arkadaşım easy recovery ile kurtarabiliysun bu zaman kadar 3 4 makina kurtardım gerek sadece raw oldugunda gerek format attıktan sonra programı incelersen RAW recovery ve Format Recovery bölümleri war ama format recovery yi formatı attıktan hemen sonra yapmalısın yeni bir geri yükleme noktası oluşturmadan yani. malesef benim hdd zarar görmüş zaten mom.exe hatası veriyor başta da sanırım değiştiricem çok gitmez
-
8mm bunu yazdı:
-----------------------------
Bootable herhangi bir işletim sistemi ile dosyalarını flash diske yedekleyebilirsin.
-----------------------------Abi teşekkür ederim oldu ubuntudan gördü dosyalarimi aldim cd ye sonra cektim format kurtuldu hepsi eywallah saolasin
Musket sözünü unutma olursa ne istersen wercem demiştin:)
-
yaşasın yedek harddisk, yedegin yedegini almak kadar güzel bişii varmı
-
Rica ederim.
:)