Hdd Recovery Acil

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sephiroth
    Sephiroth's avatar
    Erkek

evet dosyalar açılmıyor silinen birşey yok yani sadece parçalarında sorun var. yedekleyip format attım bide ya. format öncesi C'deki dosyaları bile bulsam yeter bana ne bileyim 5-6 tane indesign dosyası lazım sadece gerisi kolay

NERXULKU
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sephiroth
    Sephiroth's avatar
    Erkek

tamam bir dakika

NERXULKU
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    turkcell
    turkcell's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

tune up avg ve nortonun backup tools larını dene ben nortonla kurtarmıştım mmy recovery işe yaramamıştı dosyaları hep bozuk görüyordu

char ılkUnluyuBul(char a[10]) { char Unluler[] = { 'a', 'ı', 'o', 'u', 'e', 'i', 'ü', 'ö' }; for (int i = 0; i < 9;i++) for (int j = 0, j < 7; j++){//7 olmasının sebebebi 6 harfli bir sözcük girmişti yanlış hatırlamıyorsam if (a[i] == Unluler[j]){ return a[i]; } } bool UnluIncemi(char a){ char InceUnlu[] = { 'e', 'i', 'ü', 'ö' }; for (int i = 0; i < 4;i++) if (a == InceUnlu[i]) return true;
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

:|

silinen birsey yok diyorsun, format attim c deki dosyalari bulsam yeter diyorsun.

bi sakin ol panik yapma bastan anlatsan

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mclaren
    mclaren's avatar
    Erkek

Ubuntu live diskle ac makinayi  birde oyle almayi  dene..

Format attigin diske full format recovery yapmayi dene  1 2 gun surer diskin buyuklugune gore ama  sonu alabilirsin..

Siz arkadaslarimdan rica ediyorum lutfen sirk, hayvanat bahceleri veya gosteri havuzlari denen o iskence kamplarini ziyaret etmeyin , ettirmeyin. Ozgurluk sadece insanlar icin gecerli bir kavram degildir. --------------------------- SINCE 2001 TILL FOREVER TBT Güçlü bir halk lidere ihtiyaç duymaz. E.Z
Toplam Hit: 1922 Toplam Mesaj: 16