Hdd Vs Online Depolama
-
oldwolf bunu yazdıunderzero bunu yazdı
"Not even Bitcasa employees can see your files"
Bitcasa çalışanları dahi sizin dosyalarınızı göremez.
yaslikurt hocam bitcasa calisanlari gormese nolacak.. nitekim bitcasa'da abd'de. en fazla apple kadar gevsek , google kadar siki olur veri muhafazasinda , federal mahkeme kararlarina karsi durup, hayir diyebiliyor mu, diyebilecek mi? abd'de barinmayan ve abd mahkemelerini siklemeyen offshore dutch,swedish etc.. located storages seems more promising to me..
-
oldwolf bunu yazdıunderzero bunu yazdı
eyvalah oldwolf
-
hojucuk bunu yazdıoldwolf bunu yazdıunderzero bunu yazdı
yaslikurt hocam bitcasa calisanlari gormese nolacak.. nitekim bitcasa'da abd'de. en fazla apple kadar gevsek , google kadar siki olur veri muhafazasinda , federal mahkeme kararlarina karsi durup, hayir diyebiliyor mu, diyebilecek mi? abd'de barinmayan ve abd mahkemelerini siklemeyen offshore dutch,swedish etc.. located storages seems more promising to me..
o zaman mega.co.nz
-
@underzero you can't go wrong with russia .P
-
hey ama yandex deme..
yandex gibi turkiye subesi olmayanlar .. .D
-
Yandex disk kullanıyorum.Geçen şifremi unuttum diyeyim bakayım ne diyecek diye "bu hesaba tanımla telefon numarası vardır sms almak için tıklayınız" dedi.Yani telefonuma gelen sms'teki şifreyi girmezsem şifremi geri alıp hesaba giremiyorum.Zaten sonuçta devlet sırrı yüklemedim.Aile fotoğrafları falan hatırası olan şeyler var.
-
Kullanmıyorum hocam, çünkü güvenmiyorum.
-
BeyinAdam bunu yazdı
Güvenemezsin de zaten. Ama sorun şu kendi HDD nede güvenemezsin. Hiç birşey yokken güm.
Yada virüs girdi herşeyi sildi güm. Eee o zaman ne olacak keşke güvenseydim mi diyeceksin :)
gizli ve önemli dosyaları şifrele. Hatta depolama yap tüm dosyalarını şifrele.
-
PanxeR bunu yazdıBeyinAdam bunu yazdı
Güvenemezsin de zaten. Ama sorun şu kendi HDD nede güvenemezsin. Hiç birşey yokken güm.
Yada virüs girdi herşeyi sildi güm. Eee o zaman ne olacak keşke güvenseydim mi diyeceksin :)
aynen hocam hddne de güvenemezsin ama zaten o kadar kritik dosyalar saklayan biri ne hddye ne de sanal depolamaya güvenmez.
pcye sağlam bir koruma sistemi kurar, dosyaları da harici hdd veya flaş belleklerde dediğin gibi şifreleyip koruma altına alıp muhafaza edersin. mis :)
DadasAdam tarafından 06/Ara/13 15:24 tarihinde düzenlenmiştir -
BeyinAdam bunu yazdıPanxeR bunu yazdıBeyinAdam bunu yazdı
aynen hocam hddne de güvenemezsin ama zaten o kadar kritik dosyalar saklayan biri ne hddye ne de sanal depolamaya güvenmez.
pcye sağlam bir koruma sistemi kurar, dosyaları da harici hdd veya flaş belleklerde dediğin gibi şifreleyip koruma altına alıp muhafaza edersin. mis :)
hocam ilk mesajda harici 2 hdd mizin birer hafta arayla bozulduğunu yazmıştım okudun dimi :)
hiç birşeye güvenme , sen yedeğini al
_-USB
KAYNAK----)-----)------------HDD
-Bulut :)