Hdd"İ Yanlıslıkla Biçimlendirdim [ Kamyon Carpmıs Gibi Oldum ]
-
Fikret bunu yazdı:
-----------------------------öncelikle büyük gecmi$ olsn :| gercekten zor bi durum. sürekli harici bi diske yedek almanda fayda var ;)
verilerin silindiği diskin üzerine yeni veri yazmamaya dikkat et. yazılımla deilde profesyonel destek alsan daha iyi olur. biraz pahalıya patlayabilir :/ dü$ünüyosan yönlendirebilirim.
-----------------------------
zaten harici bir diske yedeği aldım oda takılı laptop'a nesse c'yi biçimlendirem ondan sonra d'yide ek bi sürücü wardı oda harici hdd'E .. bulanımda oldugum için yanlıslıkla onuda biçimlendirdim.. kısacası yedek aldıgım yedeğin içine ettim..patlama seysi çok mu patlar ? hocam siz yine yönlendirseniz sevinirim.. uygun bişiyse olur .. yaparım..
bu arada arkadaslar saolun.. çoğu kişinin basına gelmiştir.. çok koyuyor insana..
-
pm attım ;)
-
hocam baktım..
bu arada yardımcı olan arkadaslara tesekkürlerimi bir borc bilirim.. yapacak bişi yok .
kurtarmaya calısacaz..
saolun tekrardan..
-
ah ahh bilirim o duyguyu ben kendimin deil murat balaban adlı şarkıcının leptopunu formatlamıştım yanlışlıkla d yede atmıştım...adamın tüm klip çalışmaları alt yapı şarkıları ünlülerden aldığı şarkılar hep gitmişti bi kaç programla çoğunu kurtardım ama bi kısmı mefta oldu malesef
-
Büyük geçmiş olsun.Verileri kurtarmak zor,recovery programları genellikle işe yaramıyor.Ama fazla takma bea abi,tekrar toplarsın
-
boşver hayata yeni bi başlangıç yaparsın. :)
arada insanın kendinede format atması lazım
-
halada kendime gelemedim yaa :)
bi 13 gün sonra kendimede format atacam :)
o zaman tam olur..