HDİ Sigortadan Arıyoruz Diyerek Yapılan Sigorta Dolandırıcılığı Uyarı
-
DJ_Alper bunu yazdıacemi-webci bunu yazdıDJ_Alper bunu yazdıHoLyCat bunu yazdıDJ_Alper bunu yazdıHoLyCat bunu yazdı
Alper Pert kaydı olan bir araç alacağım. ( araç kaza boya görmemiş )
tabi sigorta yaptıracağım ama yolda kaldığım zaman yada farklı birşey de 4/4 lük hizmet veren sigorta firmasımısın :)
pert kaydına benim firmalar sigorta yapmıyor :)
ama şunu söyleyim araç 2. kez sende pert olursa değer kaybı uygulanır
yaw alperim adamlar 2013 model aracın üzerinden kasko firmasını tokatlamışlar.
Arabada bırak kazayı değişeni. cizik bile yok.
Araç daha 2bin km de :) Servis e gösterdim daha bakımı gelmemiş orjinal araba dedi :)
:) maslak sanayi sitesi çıkarsa görürüm ben yaz şasiyi
hocam sana bişi soracam,
şimdi motor aldım, 3 ay sonra sigorta yaptırdım tabi cezasıyla birlikte %15 mi ne dedi sigortacı. neyse iki üç yeri aradı hdi, allianz mı neydi biri 375 dedi biri 390 dedi adını unuttugum biride 550 dedi. Şimdi anlamadığım bu sigortanın olayı nedirki farklı fiyatlar çıkıyor?
tabi en ucuzu 375tl ye yaptırdım motorun sigortasını 2012 model 150 lik, normal midir fiyat?ceza demiyelim gecikme zammı diyelim
Sigorta şirketleri risk e göre fiyat verir kimileri ikamete göre kimileri plakaya göre fiyat belirler bölgedeki hasarları ve gelirlere göre hey ay fiyat değişimi olur
Tabi birde şirketler arası kalite ve hizmet farkı söz konusu olabiliyor
fiyat motosiklet için 7. basamakta aldıysan gecikme zammını ist ank izm plaka değilse biraz yüksek
basamaklardan önceden bahsetmiştim :)
döte giren açılmaz zaten de öyle sorayım dedim iki kelamımız olsun sigortalık işimiz olur felan, unutma nickimi :D
-
DJ_Alper
SGK ile ilgileniyormusun ? -
Jubei bunu yazdı
DJ_Alper
SGK ile ilgileniyormusun ?sadece özel sigorta
-
bugün 3. müşteri bu server firma ismi full asistans 7/24 olmuş :))
kadınla ben konuştum salağa diyorumki ses kaydım varmı var gönder ozaman mırın kırın ediyo :)))
Gelen 3 müşterinin de ortak şeyi iş bankası müşterisi olmaları ve işbankası maximum kart bilgilerini müşterilere okumaları
iş bankasında sanırım bilgi sızıntısı var
-
benim anlamadığım yasal dolandırıcılık mı olur amk yerinde nie kimse ses etmez neden engellenmez bunlar yaw :| çağrı merkezlerini kapatacan amk tr de, bizimkiler yasala değil daha fazla para neyse ona bakıo.
-
DJ_Alper bunu yazdıswordfish bunu yazdı
benim motoru bi sigortalamadın gitti alper
sen bana limitsiz kk ver ayağındaki dona kadar sigortalayım :D
Abi ustte kk vermeyin diyosun altta limitsiz kk istiyosun :)))