He-Man

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bella_ciaa
    bella_ciaa's avatar
    Erkek

ahhhhhhh şu youtube...... çalışssa izleriz

o tunel munel işe yaramıor. hiç verim yok. tam girioruz tünel çöküor üzerimize :D

Rüyamda Ben Ve hazreti Fethullah hoca abey efendi aynı Keranedeydik. İkimizde Aynı Kaşarı Zükmek İstedik. Ben Qarıyı Ona Vermeyince Fışfışla Fışfışlaya Ağlamaya Ve Vaaz vermeye Başladı. "Evladım Dünya Geçicidir (fışfışpırrt) Paylaşamadığınız bişey Varsa; Önce Arkadaşına İkram Et. Sonra Sen Yap... :D
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kutengri
    Kutengri's avatar
    Erkek
    tsubasa forever : ) Bi de starda gece kadınların dövüşleri olurdu onları izlerdim.Dişi kaplanlardı adı galiba :)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    grey-cells
    grey-cells's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Dişi
    GeFORC3 bunu yazdı:
    -----------------------------
    noel_baba bunu yazdı:

Ya son olarak şeyi sorayım :\

Power Ranges'tan önce korku/gerilim/kurgu tarzı film yayınlanırdı bi ara..

dizifilm formatında ..onun ismini böle yıllardır konusu açıldukça düşünürüm bi türlü hatırlayamam mq:|

Halbuki sempatizanıydım :\ Bilen varsa sölesinde içimde ukte olarak kalmasın mq :D

ewt hatırladım isminin "goosebumps" olması lazım her bölümünde farklı bir korku hikayesi yayınlarda arkasından power rangers başlardı.Ahh ne güzeldi o günler sonra çocukların ruhsal ve zihinsel gelişimini etkiliomuş v.s. gibi saçma nedenlerle yayından kaldırılmıştı 2side :(

off şu power rangesdan önce bişivardı hatrlıyorum ama adını hatırlamıyorum bumuydu adı ya :|

o zamnalar sadece 1 saat felan tv izlemye iznimvardı ben de onları izliyodum :D

Toplam Hit: 4091 Toplam Mesaj: 24