folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder "Hedgewars" Buluşma Sayfası..

"Hedgewars" Buluşma Sayfası..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bauer
    Bauer's avatar
    Erkek

Selamlar

Oyunumuzun adı Hedgewars

Tekli ve çoklu oyuncu modlarına sahip, "Worms" tarzı bir oyun.

Zamanında "Worms" oynamış olanlar bilir, ufak tefek, rengarenk şirin solucanların çeşitli silahlarla birbirirlerini etkisiz hale getirmeye çalıştıkları bir oyun. Sanıyorum 1997-98 senesiydi ve ben kuzenimle aynı PC üzerinden, klayyenin yarısı senin, yarısı benim modunda birbirimizle savaşırdık :)) İlerleyen senelerde oyunda kendini geliştirdi, 3 Boyutlusu çıktı, oynamasını pek beceremedim; ama her versiyonu çıktıkça baktım...

Şimdiki oyunumuz da aynı tarz; online oynama modunda çok kolay bir arayüze sahip, Türkçe menülerle (silah tanımları hariç) karşımıza çıkmış. Karakterleri, giyimlerinden isimlerine kadar düzenleyebiliyorsunuz. Müzikler ve solucanların sesleri harika :) Oyunu kısayolundan açıp, bir odaya girip başlamak, abartmıyorum 10-15 saniye. Çok sade; ama göze hoş grafikler var. Ayrıca hep savaş modunda oynamak zorunda değilsiniz, bazen bir görev için bir yerden bir yere en kısa mesafede elinizdeki alet, edavatla ulaşmaya çalışıyorsunuz :)

Ben de bunu, beni tahribat'a sokmak için kefil olan arkadaşımdan 2 hafta kadar önce öğrendim, eski günlerime döndüm adeta, karşımda kuzenim olmasa da çok zevk aldım. Arkadaşlarınızla tatlı bir rekabet içindesiniz.

Oyunumuz 125mb, kendi resmi web sitesinden indiriliyor, ücretsiz ve devamlı güncelleniyor. Savaşılan haritaları bizler de tasarlayıp, sitelerine gönderebiliyoruz, böylece diğer oyuncular da bizim tasarladığımız haritaları kullanabiliyor.

Fazla sıkmadan biraz göz atalım.

Site: www.hedgewars.org

Download : http://www.hedgewars.org/download.html

Media sayfası: http://www.hedgewars.org/screenshots.html

Siteye girmeye üşenenler için bir video ve resim koyalım :)

http://www.youtube.com/watch?v=u1Y_Pw_TtFo&feature=player_embedded

Şimdi arkadaşlar, gelelim mevzuya. Oyunu indirip beğenen arkadaşlarla online oynamak istediğim için açtım bu sayfayı :) Umarım çoğunuz beğenirde belki bir turnuva falan yaparız :))

İndirip denemek isteyenler için hangi tuş, ne iş yapar sayfasına buradan girebilirsiniz : http://www.hedgewars.org/faq.html#n1299

Oynayalım! derseniz, buradan yazalım.

Şimdiden iyi eğlenceler...

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fotografci
    DarkSkull
    DarkSkull's avatar
    Erkek

İndiriyorum tam benim tarzım :) Vakit bulursam akşamları kapışabiliriz.

Düzenleme:

Oyun güzel de çin malı nokia'lar gibi çakma worms olmuş. Tamamen aynı. Biraz daha kendine has özellikleri olsa daha güzel olurdu.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Forgotten One
    NigraSilva
    NigraSilva's avatar
    Erkek

Bir aya yakındır günde 3-4 saat oynuyoruz fazla bağımlılık yapıyor. Toplanalım geceleri. =/

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amele_2
    amele_2's avatar
    Erkek

aha çakma worms. mapler bile kopya duruyor.

soldat rulez :D

Ardından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bauer
    Bauer's avatar
    Erkek

Eklemek istediğim birşey daha; maksimum 2 kişi olmak zorunda değiliz, daha fazla oldukça takımlara ayrılıp oynayabiliyoruz.

Mesela toplam 6 kişi var diyelim.

3 mavi oyuncu /3 kırmızı oyuncu ayrılıp, sıra geldikçe rakip takımla kapışıyoruz.. Tabi herkes özgür de olabilir. :))

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoktaliVirgul
    NoktaliVirgul's avatar
    Erkek
    worms kurtçuklarını çıkartıp yerine başka bişey koymuşlar. bu mu yani.
    soldat rulez +1

If my calculations are correct, when this baby hits eighty-eight miles per hour... you"re gonna see some serious shit.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    balthier
    balthier's avatar
    Erkek

çızzzzık :)

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArmadA
    ArmadA's avatar
    Erkek

çiziyim ben burayu

Living Death
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Forgotten One
    NigraSilva
    NigraSilva's avatar
    Erkek

Yukarı!

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TeRRoR
    TeRRoR's avatar
    Erkek
    kaç aydır 1-2 saat kafa dağıtmalık oyun arıyordum iyi oldu hoca indiriyorum akşam takılırız

herkes programcı olmak zorunda değildir, lütfen bir zorunluluk gibi programlama dilleri öğrenmeye çalışmayın. yabancı dil filan öğrenin amq.// s.kimin etini yerim, kasaba minnet etmem.// ince düşünene kalın girer.//
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SyspioniC
    SyspioniC's avatar
    Erkek

denemek lazım

"Derviş Yunus bu sözü eğri büğrü söyleme, Seni sorguya çeker bir Molla Kasım gelir."
Toplam Hit: 2411 Toplam Mesaj: 19