Hediye Alırken Neye Dikkat Etmeli?
-
By_Gizemli bunu yazdı:
-----------------------------
kardeş bence gümüş gibi bişi al kıslar böyle şeylerden hoşlanıyor genelde..
eger istersen pm at bizde gümüş çokk
Evet mardinde çok güzel gümüşler yapılıyor.Bence camdan takı al.Çok güzeller...
İstersen örneklere bak bi:http://www.kurshuni.com/kurshuni_tr.htm
-
Bi kapı kilidi al ....yada kepenk kilidi ver eline :D..
içerdiği anLam guzeL...kalbiminin kilidini ver ona :)...ama anahtar sende dursun :)...istediğin zaman tükanı aç kapa:)
-
Kardes ben gumus alyans ariyorm ya yardimci olucak varmi bana ?
-
erkek olsa şişme al derdimde kızlardan pek anlamam hediye çekide verebilirsin tabi kendi ne isterse alsın manasında
-
erkek olsa şişme al derdimde kızlardan pek anlamam hediye çekide verebilirsin tabi kendi ne isterse alsın manasında
-
Müridelere itina ile rica olunur ..es geçmeyin bu topiği :|
-
benimde ihtiyacm var bende hediye alacam acil yardımm kalıcı bir hediye lazım amq
bu kızlara yaranmak zor
-
Dina_Kaki bunu yazdı:
ne laf anlamaz adamalrsınız a.q.adamın sewigilisi olsun ona bişimi diyorum ben.alıcağı tangayı burya yazmasımı gerekir.. sizin nasmus anlaıyışnza sokym dicek bişey yok..nerde büyüyosnz analmıyormki a.q..bu arada kızın abisi içimzde galiba warsa başka kardeşin bana ayarla bi tangada ben alym:))
-----------------------------hoca kusra bakma ama bende senin namus anlayışına sokim. Sen nerden bilcen reelde bu kardeşimizin kız arkadaşına tanga alcagını. O yazdıkları sadece burda kalır yani merak etme. Sanmıyorum ki yolda giderken biri aaaa bak bu Tahribata üye kız arkadaşına tanga alıcakmış bu namussuzdur taşlayın mı diyecek ?
-
fivestar bunu yazdı:
Kardes ben gumus alyans ariyorm ya yardimci olucak varmi bana ?
-----------------------------Evet biz satıyoruz.Msn adresim rene@lise.net
-
kardeş ben senin yerinde olsam bir ev ayarlardım romantik bir gece geçirirdim . orada br hediye verirdim.