folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Hediye Önerisi.

Hediye Önerisi.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Opter
    Opter's avatar
    Erkek

Fotoşoptan saat içi tasarla, sonra bu işi yapan bir saatçi bul, bulamazsan haber ver ben bulurum sana. O yaptığın şeyin boyutlarını hazırlayıp saatin içine koysun. Bütün gün yanında taşır böylelikle

Adalet dolu dünya, merhamet dolu dünyadan daha büyüktür. | Kuşandık sarı laciyi, Saraçoğlu yokuşlarında...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unix
    Andrei
    Andrei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

bloodmage bunu yazdı:
    -----------------------------

Hocam tanışma aşamasında olduğun bir insana pahalı hediye almak görgüsüzlüktür... Bence çok acele ediyorsun. Güzel bir yemeğe çıkarmak daha saygın gösterir seni...

hocam basta belirttim pahalı hediye zorunlu degil diye.

sadece bütcemi söyledim siz sormadan :)

ayrı illerde oldugumuz icin su an mümkün degil lakin dedigim gibi ufak veya büyük bir sürpriz yapmak istiyorum.

%40 indirimli olarak "Centos Sistem ve Sunucu Yönetimi" adlı kitabımızı satın alarak, Linux üzerine yapılacak olan devam projeleri icin destekte bulunabilirsiniz : http://www.hepsiburada.com/centos-sistem-ve-sunucu-yonetimi-oku-izle-dinle-ogren-p-KKODLAB01579
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bloodmage
    bloodmage's avatar
    Erkek

Andrei bunu yazdı:

bloodmage bunu yazdı:

Hocam tanışma aşamasında olduğun bir insana pahalı hediye almak görgüsüzlüktür... Bence çok acele ediyorsun. Güzel bir yemeğe çıkarmak daha saygın gösterir seni...

hocam basta belirttim pahalı hediye zorunlu degil diye.

sadece bütcemi söyledim siz sormadan :)

ayrı illerde oldugumuz icin su an mümkün degil lakin dedigim gibi ufak veya büyük bir sürpriz yapmak istiyorum.

Çiçek falan yolla interfloradan .. Ya da yenebilir çiçekler var :) birisi bana yollasa çok hoşuma gider :D

İndia İndia !
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gumusservi
    gumusservi's avatar
    Dişi

beyaz altın al ki herzaman taksın sarıları o kadar genç bir kız pek takmaz bence.. :)) bileklik falan da alabilirsin..

Çok fotojenik bir "acı" çekiyorum. G ü l ü m s e . . .
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DarkFall
    DarkFall's avatar
    Erkek

bileklik iyi gider aslında, ama zarif ve hoş birşey bulmak lazım..

sarı altın alma

Nerde o eski TBT...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Weldox
    Weldox's avatar
    Erkek

hocam bence kitap al mizahi bişey olsun bir delinin günlüğü gibi bişey al

Yaptık bişiler.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SaMyELi
    SaMyELi's avatar
    Erkek

ayakkabı al hacı anlattığına göre böyle tipler kesin converse falan giyer al bi tane cicili bicili olanlardan sevinçten havaya uçsun yada avondan güzel bir parfüm alabilirsin

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dos_Attach
    Dos_Attach's avatar
    Erkek

madem o kadar zengin madem istediği herşeyi alabiliyor o zaman parayla satın alınamayacak bişey ver hocam 

senin için değerli olan anlamı olan sana ait bişeyler olabilir çok sevdiğin çakmağın yada uğurlu madeni paranı düşün bakalım. 

Dolar Ve Euro zulada elimde çek defteri, bir imzayla işin tamam arabanı çek serseri.!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Frosttear
    Frosttear's avatar
    Erkek

Smirnoff'un dediğinden pay çıkarabilirsin. Birşeyleri birşeylerin içinden çıkarmak her zaman güzel etki bırakır.

Al bir kolye. İlla pahalı birşey olmasına gerek yok, annadığım kadarıyla deneme uçuşları bunlar ve olayın boşa gitme olasılığıda var sonuçta. (Gerçi esaslı kızsa kabul etmez sende kalır sende sonra değerlendirirsin fln neyse)

-İlk hediyelerden biri; al bir tahta kutu (düz tahta olsun) birde tahta boyası al 1-2 çeşit sim al birde kırtasiyeden.İçini dışını güzelcene keyfine göre boyayıp simle(Ha boyama işini bok edersen güzel seviceği bir resim bul ve yapıştır gitsin çıktısını alarak, ilk denemelerinse batırabilirsin boya olayını:), hatta fantastik öğeler seviyosa güzel bişiler yazıp elf-rune vb dillere çevirtirip çıktısını alıp yapıştır fln).

-İçine ufak tefek taş zımbırtıları oluyor 1 milyoncularda onlarla doldur (veya incik boncuk dükkanlarındanda istediğin gibi alabilirsin)

- 1-2 tane tütsü koy, imkanına göre mum veya kandil koy (kandil daha güzel oluyor) birde hangisinden koyuyorsan ufak not yapıştır.

- Daha şekilli olsun diyorsan kumaşçılardan çok ufak transparan kumaşlar alıp yapıştırabilirsin kutunun iç tarafına.

- Birde bir zarfın içine güzel birşeyler yazıp (veya yine tercihine göre küçük yazılı zarfcıklar) koy.

- Yine tercihine göre beraber çektirdiğiniz fotolar varsa çıktısını alıp bişiler yaz arkasına (bir arkadaş amelie'yi çok seviyordu; bilenler vardır orda bir bahçe cücesinin sözde seyahat ediyormuş gibi yapılıp fotosu çektiriliyordu. Bende aldım bir oyuncak cüce indim kadıköye heryerde foto çektim çıktısını aldım arkasına güzel bişiler yazdım vs)

- Yine bir başka güzel hediye olarak; bir tane a4 kağıt al, çay demle, önce bi güzel çayını koy ve iç:) sonra çayın demini a4'ün sığacağı bir tepsiye a4 yüzücek kadar koy. A4 kağıdı biraz içinde beklet. Sararsın ve eski gibi görünsün, çıkarttığında kağıt buruşcaktır. Seninde onu düzlemen gerekmekte buyüzden bir ağırlığın altına koy bir süre. Sonrasında çakmakla kenarlarından vs yak (adam gibi yak hepsini yakma, ben ilk yaptığımda bokunu çıkarıp yaktım çoğunu yanlışlıkla sonra baştan yapmak zorunda kaldım:) ) Al sana güzel bir parşömen. sonra içine birşeyler yazıyorsun, yuvarlıyorsun, kurdele takıyorsun. Hop! oldu sana bir hediye daha. Gerisi hayal gücüne kalmış, istersen ilk hediyenin içine koyarsın istersen ayrı yaparsın. 

- Ha birde evini biliyorsan balon-ip-balonun taşıyabileceği nesneler ile güzel şeyler yapılabilir. Bu benim aklımda var ama daha yapıcak kimse olmadığı için sana aktarıyorum:)

(İlk tanışıyorsan hediye olayına girme derim, sonraya sakla böyle şeyleri. Çok gösteriş yapıyormuş gibi olma yani. Güzel biryerde yemeğe götür yeterli:))

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unix
    Andrei
    Andrei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Dos_Attach bunu yazdı:

madem o kadar zengin madem istediği herşeyi alabiliyor o zaman parayla satın alınamayacak bişey ver hocam 

senin için değerli olan anlamı olan sana ait bişeyler olabilir çok sevdiğin çakmağın yada uğurlu madeni paranı düşün bakalım. 

hocam ben de onu düşünerekten, bu zamana kadar saga sola karaladıgım bazı seyleri bi günlükvari deftere yazıp yollamayı düsündüm.

yine de yanında ona bizzat aldıgım bir seyin olmasını istiyorum.

%40 indirimli olarak "Centos Sistem ve Sunucu Yönetimi" adlı kitabımızı satın alarak, Linux üzerine yapılacak olan devam projeleri icin destekte bulunabilirsiniz : http://www.hepsiburada.com/centos-sistem-ve-sunucu-yonetimi-oku-izle-dinle-ogren-p-KKODLAB01579
Toplam Hit: 3252 Toplam Mesaj: 25