folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Hediye Ve Takaslık Kitaplar Veriyorum

Hediye Ve Takaslık Kitaplar Veriyorum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Subtitle
    Subtitle's avatar
    Erkek

Müridler ve mürideler, elimdeki bir kısım kitabı hediye ve takas olarak vereceğim. 

İsteğinize göre buradan veya özel mesajdan ulaşabilirsiniz.

Her türlü kitap takas teklifinde bulunabilirsiniz. 

Özellikle elinizde yabancı dil kitap varsa onların önceliğim olduğunu söyleyebilirim.

Kitaplar ikinci mesajdadır.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Subtitle
    Subtitle's avatar
    Erkek

Yabancı dil kitaplar:

Drive into Danger . Rosemary Border . Thriller & Adventure - Starter - 40 sayfa (Sonundaki alıştırmaların 3 sayfası yapılmıştır. Oxford Bookworms)

New York Cafe . Michael Dean . Fantasy & Horror - Starter - 40 sayfa (Sonundaki alıştırmaların 1 sayfası yapılmıştır. Oxford Bookworms)

The Monkey's Paw . W.W.Jacobs . Fantasy & Horror - Stage 1 - 56 sayfa (Alıştırmaların 2 sayfası yapılmıştır. Oxford Bookworms)

The Elephant Man . Tim Vicary . True Stories - Stage 1 - 56 sayfa (Kitap tertemizdir. Oxford Bookworms)

Sherlock Holmes Short Stories . Sir Arthur Conan Doyle . Crime & Mystery - Stage 2 - 56 sayfa (Alıştırmaların 1,5 sayfası yapılmıştır. Oxford Bookworms)

Frankestein . Mary Shelley . Fantasy & Horror - Stage 3 - 72 sayfa (Kitabın sonundaki after reading alıştırmalarının bir sayfası yapılmıştır. Oxford Bookworms)

The Bronte Story . Tim Vicary . True Stories - Stage 3 - 72 sayfa (Alıştırmalara dokunulmamıştır. Kitap metninde bazı yerlerin altı çizilmiş ve bazı kelimelerin anlamları yazılmıştır. Oxford Bookworms)

[Bir müride verilecek]Le secret de Louise . Marie Claire Bertrand - A1 -79 sayfa (Kitap Fransızcadır. CD'si mevcuttur. İçinde çok fazla alıştırma vardır. Alıştırmaların %20'si yapılmıştır.)

Çeviri Türkçe kitaplar:

Rüzgarın Adı - Patrick Rothfuss - İthaki Yayınları - 736 Sayfa

Batı Cephesinde Yeni Bir Şey Yok - Erich Maria Remarque - Everest Yayınları - 215 Sayfa

[Bir müride verilecek]Hiç kimse sıradan değildir - Markus Zusak - Martı Yayıncılık - 460 Sayfa

Türkçe Kitaplar:

Beş Şehir - Ahmet Hamdi Tanpınar - Dergah Yayınları - 235 Sayfa

Ağrıdağı Efsanesi - Yaşar Kemal - YKY - 120 Sayfa

Anadolu Notları I-II - Reşat Nuri Güntekin - İnkılap Yayınları - 287 Sayfa

Beyaz Gemi - Cengiz Aytmatov - Ötüken Yayınları - 169 Sayfa

Osmancık - Tarık Buğra - Ötüken Yayınları - 356 Sayfa

Kiralık Konak - Yakup Kadri Karaosmanoğlu - İletişim Yayınları - 232 Sayfa

Yaban - Yakup Kadri Karaosmanoğlu - İletişim Yayınları - 214 Sayfa

Metal Fırtına - Orkun Uçar - Timaş Yayıncılık - 302 Sayfa

İsteyene Hediye olarak vereceğim kitaplar(Kargo size aittir):

[Bir müride verilecek]Konuşan İnsan - Can Gürzap - YKY - 156 Sayfa

[Bir müride verilecek]Etkili İletişimin Önündeki 8 Engel - Kevin Hogan - Yakamoz Kitap - 214 Sayfa

[Bir müride verilecek]Her şey beyinde başlar - Mümin Sekman - Alfa Yayınları - 158 Sayfa

[Bir müride verilecek]Güçlü Hafıza - Ahmet Yıldız - Alfa Yayınları - 472 Sayfa

Fotoğraflar:

Fotoğraflarda görübileceğiniz gibi kitapların yırtılma, bükülme vs gibi problemleri yoktur.

Yabanci%20dil%20kitap%20resim

As

ASD

agdfgh

Subtitle tarafından 04/Mar/14 17:48 tarihinde düzenlenmiştir
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek

New York Café çok albenili göründü gözüme, güzel konu tebrikler

...said addicted.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi

iyi fikirmiş. ben ne düşünsem ertesi gün forumda bu konuda konu açılıyor

Arkadaşlar sanırım erdim

Arkadaş uğruna ölmek kolaydır, ama uğruna ölünecek arkadaş bulmak çok zordur
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Subtitle
    Subtitle's avatar
    Erkek

Sağolun müride ve mürid :D

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

kendımden utandım :d bunların hepsını okudunmu ? benımki Newyork cafe gozume carpti.

- Ben alışılmış şeyleri sevmem, bilirsin.Yaşamaksa ; dilediğim gibi yaşamalıyım, sevmekse; gönlümce sevmeliyim.Kendi elimle yazmalıyım alın yazımı,ölmekse istediğim anda ÖLMELİYİM.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLYSeRo
    HoLYSeRo's avatar
    Erkek
    h2run bunu yazdı

kendımden utandım :d bunların hepsını okudunmu ? benımki Newyork cafe gozume carpti.

bundan cok daha fazlasını okudugunu dusunuyorum hocam orda 20 kıtap felan vardır toplam hıc mı kıtap okumuyosunuz anlamıyorum bu kadar mı vasat :D ukıtap dıye bır sıte vardı galıba ordada takas veya 1 tl  ıle 20 tl arası ıkncı el kıtap satısı var daha kapsamlı ucuz kıtap arayan arkadaslar bakabılırler.

https://open.spotify.com/playlist/23XNoEDF9D23pojmlqnUWV?si=BiCIFFwARDW4egNxtWCSNw
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanLev
    DanLev's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    isteyen olmadıysa herşey beyinde başlar kitabını alabilirim...

kontrol edebilir olduğum savaş, kontrolüm dışında ki barıştan her zaman daha iyidir...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MiqRoP
    MiqRoP's avatar
    Erkek
    HoLYSeRo bunu yazdı
    h2run bunu yazdı

bundan cok daha fazlasını okudugunu dusunuyorum hocam orda 20 kıtap felan vardır toplam hıc mı kıtap okumuyosunuz anlamıyorum bu kadar mı vasat :D ukıtap dıye bır sıte vardı galıba ordada takas veya 1 tl  ıle 20 tl arası ıkncı el kıtap satısı var daha kapsamlı ucuz kıtap arayan arkadaslar bakabılırler.

İstediğin kitaplar siteden mi geliyo yoksa ayrı ayrı şahıslardan mı geliyo?

Söyleyemediğim sözlerim var benim.. Yüreğimin derinliklerine gizlediğim.. Kimi zaman bir iç çekiş anlatır beni, kimi zaman hüzünlü bir şarkı ağlatır.. Hergün düşünceler sarar beni, derin derin düşünürüm.. Öyle bir haldeyim ki, sıcağın ortasında üşürüm...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek

bende biraz kitap hediye edebilirdim fakat kitap konusunda biraz bencilim paylaşmaktan yana pek olmuyorum. Bu arada kitapları hediye ederken ücretsiz verirken rica ediyorum parası olmayana ver. Gercekten ıhtıyacı olana ver. Kaldıkı bırcok yerde kutuphaneden ucretsız olarak kıtap alınabılıyor , ihtiyacı olana gitsin parası olana verme 

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    torf
    torf's avatar
    Erkek

Le secret de Louise yi kaçtan verirsin ?

İnsanların size karşı olması diye bir şey yoktur dostlarım, onlar sadece kendilerinden yanadırlar o kadar. bukowski
Toplam Hit: 2587 Toplam Mesaj: 14