Hediye Ve Takaslık Kitaplar Veriyorum
-
Müridler ve mürideler, elimdeki bir kısım kitabı hediye ve takas olarak vereceğim.
İsteğinize göre buradan veya özel mesajdan ulaşabilirsiniz.
Her türlü kitap takas teklifinde bulunabilirsiniz.
Özellikle elinizde yabancı dil kitap varsa onların önceliğim olduğunu söyleyebilirim.
Kitaplar ikinci mesajdadır.
-
Yabancı dil kitaplar:
Drive into Danger . Rosemary Border . Thriller & Adventure - Starter - 40 sayfa (Sonundaki alıştırmaların 3 sayfası yapılmıştır. Oxford Bookworms)
New York Cafe . Michael Dean . Fantasy & Horror - Starter - 40 sayfa (Sonundaki alıştırmaların 1 sayfası yapılmıştır. Oxford Bookworms)
The Monkey's Paw . W.W.Jacobs . Fantasy & Horror - Stage 1 - 56 sayfa (Alıştırmaların 2 sayfası yapılmıştır. Oxford Bookworms)
The Elephant Man . Tim Vicary . True Stories - Stage 1 - 56 sayfa (Kitap tertemizdir. Oxford Bookworms)
Sherlock Holmes Short Stories . Sir Arthur Conan Doyle . Crime & Mystery - Stage 2 - 56 sayfa (Alıştırmaların 1,5 sayfası yapılmıştır. Oxford Bookworms)
Frankestein . Mary Shelley . Fantasy & Horror - Stage 3 - 72 sayfa (Kitabın sonundaki after reading alıştırmalarının bir sayfası yapılmıştır. Oxford Bookworms)
The Bronte Story . Tim Vicary . True Stories - Stage 3 - 72 sayfa (Alıştırmalara dokunulmamıştır. Kitap metninde bazı yerlerin altı çizilmiş ve bazı kelimelerin anlamları yazılmıştır. Oxford Bookworms)
[Bir müride verilecek]Le secret de Louise . Marie Claire Bertrand - A1 -79 sayfa (Kitap Fransızcadır. CD'si mevcuttur. İçinde çok fazla alıştırma vardır. Alıştırmaların %20'si yapılmıştır.)
Çeviri Türkçe kitaplar:
Rüzgarın Adı - Patrick Rothfuss - İthaki Yayınları - 736 Sayfa
Batı Cephesinde Yeni Bir Şey Yok - Erich Maria Remarque - Everest Yayınları - 215 Sayfa
[Bir müride verilecek]Hiç kimse sıradan değildir - Markus Zusak - Martı Yayıncılık - 460 Sayfa
Türkçe Kitaplar:
Beş Şehir - Ahmet Hamdi Tanpınar - Dergah Yayınları - 235 Sayfa
Ağrıdağı Efsanesi - Yaşar Kemal - YKY - 120 Sayfa
Anadolu Notları I-II - Reşat Nuri Güntekin - İnkılap Yayınları - 287 Sayfa
Beyaz Gemi - Cengiz Aytmatov - Ötüken Yayınları - 169 Sayfa
Osmancık - Tarık Buğra - Ötüken Yayınları - 356 Sayfa
Kiralık Konak - Yakup Kadri Karaosmanoğlu - İletişim Yayınları - 232 Sayfa
Yaban - Yakup Kadri Karaosmanoğlu - İletişim Yayınları - 214 Sayfa
Metal Fırtına - Orkun Uçar - Timaş Yayıncılık - 302 Sayfa
İsteyene Hediye olarak vereceğim kitaplar(Kargo size aittir):
[Bir müride verilecek]Konuşan İnsan - Can Gürzap - YKY - 156 Sayfa
[Bir müride verilecek]Etkili İletişimin Önündeki 8 Engel - Kevin Hogan - Yakamoz Kitap - 214 Sayfa
[Bir müride verilecek]Her şey beyinde başlar - Mümin Sekman - Alfa Yayınları - 158 Sayfa
[Bir müride verilecek]Güçlü Hafıza - Ahmet Yıldız - Alfa Yayınları - 472 Sayfa
Fotoğraflar:
Fotoğraflarda görübileceğiniz gibi kitapların yırtılma, bükülme vs gibi problemleri yoktur.

Subtitle tarafından 04/Mar/14 17:48 tarihinde düzenlenmiştir -
New York Café çok albenili göründü gözüme, güzel konu tebrikler
-
iyi fikirmiş. ben ne düşünsem ertesi gün forumda bu konuda konu açılıyor
Arkadaşlar sanırım erdim
-
Sağolun müride ve mürid :D
-
kendımden utandım :d bunların hepsını okudunmu ? benımki Newyork cafe gozume carpti.
-
h2run bunu yazdı
kendımden utandım :d bunların hepsını okudunmu ? benımki Newyork cafe gozume carpti.
bundan cok daha fazlasını okudugunu dusunuyorum hocam orda 20 kıtap felan vardır toplam hıc mı kıtap okumuyosunuz anlamıyorum bu kadar mı vasat :D ukıtap dıye bır sıte vardı galıba ordada takas veya 1 tl ıle 20 tl arası ıkncı el kıtap satısı var daha kapsamlı ucuz kıtap arayan arkadaslar bakabılırler.
-
isteyen olmadıysa herşey beyinde başlar kitabını alabilirim...
-
HoLYSeRo bunu yazdıh2run bunu yazdı
bundan cok daha fazlasını okudugunu dusunuyorum hocam orda 20 kıtap felan vardır toplam hıc mı kıtap okumuyosunuz anlamıyorum bu kadar mı vasat :D ukıtap dıye bır sıte vardı galıba ordada takas veya 1 tl ıle 20 tl arası ıkncı el kıtap satısı var daha kapsamlı ucuz kıtap arayan arkadaslar bakabılırler.
İstediğin kitaplar siteden mi geliyo yoksa ayrı ayrı şahıslardan mı geliyo?
-
bende biraz kitap hediye edebilirdim fakat kitap konusunda biraz bencilim paylaşmaktan yana pek olmuyorum. Bu arada kitapları hediye ederken ücretsiz verirken rica ediyorum parası olmayana ver. Gercekten ıhtıyacı olana ver. Kaldıkı bırcok yerde kutuphaneden ucretsız olarak kıtap alınabılıyor , ihtiyacı olana gitsin parası olana verme
-
Le secret de Louise yi kaçtan verirsin ?