Hediyelik Eşya Karar Veremiyorum
-
10 liraya kalp şeklinde kutu al içine gul yaprakları doldur kuru olmasın icine dolduracgın
kutu rengini gul ypraklarına gore ayarla
gul yapraklarını sagdan soldan bulursan bedavaya gelir
eger bulabilirsen içine kalp seklinde çikolata koy
kolyeyide içine koyarsın
-
HannibALgan bunu yazdı
Başkan bütçe az değil, 250 TL. Şu ana kadar çok kızla birlikte oldum hepsine aldığım hediyelerin bedellerini toplasan yine 250 TL etmez. Ben daha değersiz görünen ama ''Hep yanında bulunduracağı ve beni hatırayacağı'' türden hediyeleri seçtim.
Sana naçizane basit bir önerim var; photoshopdan iyi anlıyorsan veya önceden çekilmiş bir meşhur ''yanak yanağa'' resminiz varsa onu sharpen ile siyah-beyaz veya karakalem kıvamına getir. Altına da ''Sonsuza Kadar...'' tarzında bir cümye yaz geç. Sonra çin işi japon işi icatların satıldığı dükkanlara bakın en kralı 5 TL'ye satılan içinde su gibi bişi olan biblo tarzında şeyler var, bize bunların en küçük olanlarından lazım. Aradığını buldukdan sonra evde kargaburun veya türevi bir zavazingo ile içinde ki sıvıyı başka bir kaba alarak boşalt. İçi kuruyana kadar bekle. Sonra o yanak yanağa resmin küçük bir çıktısını al. Renkli çıktı da iş görüyor, fotoğraf kağıdı da. Fotoğrafı anahtarlığın içinde dışa doğru bükerek sokup, daha önceden içinden aldığın sıvıyı tekrar içini koyuyorsun. Ağzını japon yapıştırıcısı ile yapıştırıp kurumaya alıyorsun. Kuruyana kadar o bölgeye sıvı temas etmesin. Neyse daha sonra bu anahtarlığı herhangi bir hediyelik eşya dükkanına götürüp -ama 250 Tl bütçe var demiştin istersen kuyumcuya götür ambalajı sağlam olsun- güzel bir paket yaptırıyorsun. Paranın arta kalanı ile (hediyeyi ortalama 10 TL'ye mal ettiğimize göre sana 240 TL kalıyor) ister sinemaya gidersiniz, ister çekölatalı dondurma yemeye...
Haa dersen ki ben uğraşamam, o zaman 250 TL şimdiden hacılandı, geçmiş olsun...
Hocam cok hosmus fikir ama fotografi neyin suyunu bosaltip icine koyacagimizi anlamadim, netten resmini bulup koyuversene buraya