folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Helal Olsun Bu Kızımıza!

Helal Olsun Bu Kızımıza!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    watem
    watem's avatar
    Erkek
    Türk kızının baltalı öfkesi!
    New York'ta kasiyerlik yapan Türk kızı Hafize, kendisine tabanca doğrultan soyguncuya tezgahın altından çıkardığı baltayla karşılık verdi. Soyguncu arkasına bakmadan kaçtı.
    Silahlı soyguncuyu baltayla kovaladı

New York'un Long Island bölgesinde, kasiyer olarak çalıştığı süpermarketi soymak isteyen maskeli ve silahlı soyguncuyu baltayla kovalayıp süpermarketin soyulmasın engelleyen 27 yaşındaki Türk Hafize Şahin kahraman ilan edildi. New York Post, New York Daily News ve Newsday gazeteleri, genç kızın küçük cüssesine rağmen çok büyük bir kahramanlık örneği gösterdiğini yazdı. Silahlı ve maskeli soyguncunun, Hafize'nin tezgahın altından çıkardığı baltayı salladığını görünce hemen dışarı kaçtığı ifade edildi.

PARAYI ASLA VERMEZDİM

Yaklaşık 1.60 boyunda ve 45 kilo ağırlındaki Hafize Şahin'in çelimsiz yapısına aldırmadan maskeli soyguncuyu kovalaması, çalıştığı Montauk Highway in Brookhaven adlı marketin güvenlik kamerası tarafından da saniye saniye tesbit edildi. Hafize, "O an kendi kendime parayı asla vermeyeceğim diye düşündüm. Silahın sahte olabileceği aklıma geldi ve hemen tezgahın altındaki baltayı alıp salladım” diye konuştu.
    gerçekten okuyunca şaşırdım hani vardırya ayyyy fare var diye avazı çıkıncaya kadar bagıran kızlar al buda kız allah sahibine bagışlasın her eve lazım

ADALET MÜLKÜN TEMELİNDE ÖLÜ BULUNDU ZANLILARIN YAKALANMASI İÇİN OPERASYON DEVAM EDİYOR
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jannissary
    jannissary's avatar
    Erkek
    heheyt bee... türk işte... ii olmuş pis amerikalıya.. bir türk dünyaya bedeldir sözü birdaha doğrulanmış oluor bölece...

15-17 yaşları arasında ham bünyeli,cahil,karanlık beyinler tarafından yetişmiş geleceğin statükocu elitleriyle bayağı ve gereksiz tartışmalardan sıkıldığımdan dolayı artık siyasi tartışmalarda boy göstermeyeceğim. o konulara yazanlara dışardan bakıp cahilliklerini nasıl kustuklarını son derece iyi görebiliyorum.size kolay gelsin. isteyen herkes üstüne alınabilir. gocunduysanız pm atabilirsiniz.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    spybreak
    spybreak's avatar
    Erkek
    afferem lan sana..

REMEMBER! RESPECT IS EVERYTHING
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    abdogan
    abdogan's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    MADEM TÜRKSÜN GÖSTER ÜRKSÜN
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baron_27
    baron_27's avatar
    Erkek
    muhahahaahhahhaha o hırsızın yerinde olmak istemezdim. kız ninjaymış :D

///______________
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Whisky
    Whisky's avatar
    Erkek
    Biri Bunu Durdursun :D
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kotusirine
    kotusirine's avatar
    Dişi
    himen gibi helal olsun kızımıza..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek
    baron_27 bunu yazdı:
    -----------------------------
    yok olm ninja bilem bok yemiş yanında :D iyide baltayı nerde buldu o iş yerinde :D

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ultrAsker
    ultrAsker's avatar
    Erkek
    BuZuL Türk işte kız bulundurur balta keser levye sapan bilimum saldırı aletlerini :D

i ve got nothing against god. its his fan club i cant stand.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Blackjack
    Blackjack's avatar
    Erkek

baron_27 bunu yazdı:

kız gercekten ninja,bizim burda da var kara kara demek ki burdakileri ustaları olmalı demek bunlar sadece sekilde kalmyıp icraatada gecebiliyolarmıs.

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Kesin Adanalidir :D

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
Toplam Hit: 4500 Toplam Mesaj: 23