Helikoptere Dalış Yapan Meşur UFO Videosunu Slow Motion Versionu
-
amerikanın ak ne olm :D
ayrıca bu arabaymiş şaşırdın heralde bi an. yanliş adres sanırsam galiba:/ -
olm hadi birleşin şu uzay gemisini hackleyip üzerine tahribat.com yazalım çok hızlı lan bu buralarda görürsen böle uçan gaçan şeyler taşla indirim yere valla :D sonrada uzaylıyı döveriz cebindeki parayı alırız ufo bizim olur ne biçim bişe bu böle anınd vızt oraya vızt buraya gidio :S
-
yok yok sahte m.q bu nerden anladın derseniz şimdi ufo bi duruyo bi geçiyor ondan sonra adam kamera ile diğer tarafı görüntülüyor ç.ok uzakta şimdi yolu 2 ye bölersek 2. defada çok daha hızlı geçmesi lazım bir anda atmosferi geçiyor onun için küliyen yalan derim. capon deilmi işte al birini vur ötekine sahte bu sahte ir2 seni kandırmışlar olm valla paranı geri al :D
-
akpella senin videodada yalanlık var nie diye sorarsan hem arabanın yakınlaşınca yarısını çekiyorlar :D hemde böylebişey olsa adamlar böyle bir teknoloijisi olsa biz bilmeyiz zaten :D
-
hoba one ya gerçek gibi görüyo vala aga ben biraz inandım.
-
vathansever hacı kedidir o kedi :D
-
yaw gardaslar , bunlar japon yapmıslardır bi oyun herifler neler yapıo görüonuz yani...
-
Bence dünya dışı yaratıklar olabilir. Ama bunlar illede burun delikleri yılanınki gibi olan saçsız beyaz tenli zayıf vücudlu yaratıklar değildir. bunları insanların yarattığını bilim adamları çok basit bir yolla açıklıyorlar olay şu:
İnsanlar neden korkar?
Beyaz tenli garip burun delikleri olan dudaksız zayıf saçsız yaratıklardan korkar
UFO olayına gelince zaten ufonun açılımı çoğu kişinin bildiği gibi Unknown Flying Object yane tanımlanamayan uçan cisim. İyide tanımlanamayan bir dünya dışı yaratığın bizi önce bulacağıne malum? bizi bulabilmeleri için teknolojilerinin bizden üstün olması lazım Üstün olduğu ne malum?
diyelim ki dünya dışı yaratıklar var. onların güçleri özellikleri duyuları farklı olabilir. mesela onların yaşam formları radyosyana karşı dayanıklı olabilir hatta vücudları radyasyon yaydığı için birbirlerini o şekilde tanıyo olabilirler kim bilir belki bizi radyasyon yaymadığımız için hiç görmüyorlardır. kim bilir belkide sese karşı çok duyarlılardır bizim rock grupları onları öldürebilir.
Sonuç şu ki dünya dışı yaratık olup olmadığı daha kanıtlanamadı. Şu anda görünenlerde sahte olduğuna %100 eminim. ama bir yerlerde olmadığına kim bir kesinlik getirebilirki? -
ufo değil o ufo slx
abi demekki orda benzin ucuz baksana nası bastı gaza
direkt 2. memeye geçti
helal olsun abi bi de abart egzos takmış herhalde ben öyle gördüm -
http://www.youtube.com/watch?v=mqAC6OA4M0k&mode=related&search=
Elin gavuru ufonun bile üstü açık spor modelini yapmış :))
Şaka bir yana bu görüntüler çok eski görüntüler (tabi fake değilse) simdi çok daha gelişmiş moddlelerini yapmışlardır.
Toplam Hit: 4347 Toplam Mesaj: 26