Helikopterle İlgili Bir Soru
-
mizahi bunu yazdı:
-----------------------------
Smirnoff bunu yazdı:
Sorunu buldum, bunun topu küçükken inşaata kaçmış..
güneşe karşı işemiş de olabilir..bi türbeye falan gitsin bu.
-----------------------------:D asdasdfdsvcxvxcv Küçükken inşaatın önünden geçerken amcalar gel bak burada çikolata ağacıda var demiş olabilir
-
topu inşaata kaçmıştır ve bizim pale ilkönce güneşe karşı işeyip sonrada topunu almaya gitmiştir inşaattaki amcalar gel bak burada çikolata ağacıda var diyip bombombomgaregetti :S
-
PCoDeR bunu yazdı:
AydanBatanGunes biz bıktık sen bıkmadın kardeşim.git IQ fln ölçtür olm harcanıon buralarda..
-----------------------------bilmemek değil öğrenmemek ayıptır hocam biraz daha alttan alarak cevap versen iyi olur.
-
aha yine aydanbatangunes :)
-
Headhunterz bunu yazdı:
PCoDeR bunu yazdı:
AydanBatanGunes biz bıktık sen bıkmadın kardeşim.git IQ fln ölçtür olm harcanıon buralarda..
-----------------------------bilmemek değil öğrenmemek ayıptır hocam biraz daha alttan alarak cevap versen iyi olur.
-----------------------------hocam sne bilmiyosun galiba arkadaşı sorularıyla ve yorumlarıyla meşhurdur kendisi :)
-
aydanbatangüneş on numara oda olmassa tbt yi kim çoşturacak
-
adamın açtığı konuda bi anormallik yok,siz kendinize bir bakın önce.Dikkat ediyorum, adamın açtığı her konuyu dalgaya vuruyorsunuz,dalga geçiyorsunuz,hep aynı şeyi yapıyorsunuz...İsterse dünyanın en saçma konusunu açar,sizi ne ilgilendirir?beğenmiyorsan yazmayacaksın,girmeyeceksin konuya.Yöneticiler bir şey demiyor da size ne oluyor?siz kendinizi çok mu mantıklı,kusursuz ya da normal sanıyorsunuz? hadi ordan be....Her konuda ,aynı insana aynı şey yapılmaz,kendinizi baskalarının yerine koymayı bilin,karsıdaki kırılır mı ,üzülür mü diye,herkesin yapısı farklıdır unutmayın.. şimdi ben size gülüyorum asıl,aydanbatangüneşe değil.
-
neonell bunu yazdı:
adamın açtığı konuda bi anormallik yok,siz kendinize bir bakın önce.Dikkat ediyorum, adamın açtığı her konuyu dalgaya vuruyorsunuz,dalga geçiyorsunuz,hep aynı şeyi yapıyorsunuz...İsterse dünyanın en saçma konusunu açar,sizi ne ilgilendirir?beğenmiyorsan yazmayacaksın,girmeyeceksin konuya.Yöneticiler bir şey demiyor da size ne oluyor?siz kendinizi çok mu mantıklı,kusursuz ya da normal sanıyorsunuz? hadi ordan be....Her konuda ,aynı insana aynı şey yapılmaz,kendinizi baskalarının yerine koymayı bilin,karsıdaki kırılır mı ,üzülür mü diye,herkesin yapısı farklıdır unutmayın.. şimdi ben size gülüyorum asıl,aydanbatangüneşe değil.
-----------------------------+111 imzamı atarım
-
senin konuların bitiriyo beni :d
-
nick ve imzası yeter onun :D