Helvetica Font / Silinemiyor Çözümü Var Mıdır?
-
Muritler merhaba.
Helvetica font kullanıcılar tarafından en okunabilir font olduğu için tasarımlarda lazım oluyor.
Gel gelelim soruna; ben Helvetica Font Family yükledim bir yerden. Bazı sitelerde ise Helvetica fontu çıkmaya başladı. Ondan önce eski bi Helvetica Family yüklemiştim onda böyle bir sorun olmadı, kaşındım yani gittim başka yükledim.
Çoğu fontu sildim ama 3 tane Helvetica Fontu silemiyorum.
Şöyle bi hata almaktayım. Güvenli modda silmeyi denedim sonuç yine aynı.
Birkaç web sitesinde falan fontlar aşağıda verdiğim resimdeki gibi oluyor! Var mı bunun bir çözümü?
-
O fontu kullanan hiç bir programın olmaması gerekiyor..
Güvenli Modda bile bazı programlar o fontu kullanabilir..
Çalışan arkaplan uygulamalarına falan bir bak..
-
SerYolcu bunu yazdı
O fontu kullanan hiç bir programın olmaması gerekiyor..
Güvenli Modda bile bazı programlar o fontu kullanabilir..
Çalışan arkaplan uygulamalarına falan bir bak..
Photoshop, Illustrator, InDesign, Fireworks falan diyeceğim ama çalışmıyorlar ki.
Görev yöneticisinden bakıyorum acaba ne kullanabilir diye yok bi şey :/ -
arayüzde nasıl bir hata oluşturmuş ben göremedim de
-
zone bunu yazdı
http://bireysel.bilgeadam.com/bireysel/egitim-programlarimiz/web-ve-grafik-tasarimciligi
gir mesala şuraya. sonra da koyduğum resime bak. fontlara yani
Daniel-Koo tarafından 25/Eki/12 13:22 tarihinde düzenlenmiştir -
Sanırım browserın kullanıyor o fontu o yüzden de kullanıldığı için silinmiyor diyor.
-
Daniel-Koo bunu yazdızone bunu yazdı
http://bireysel.bilgeadam.com/bireysel/egitim-programlarimiz/web-ve-grafik-tasarimciligi
gir mesala şuraya. sonra da koyduğum resime bak. fontlara yani
heh şimdi farkettim bilgisayar açıldığında hiçbir program açık değilken dene istersen görev yöneticisinden de açılışta gelen programları falan kapat
olmazsa sağlık olsun :) -
GusFring bunu yazdı
Sanırım browserın kullanıyor o fontu o yüzden de kullanıldığı için silinmiyor diyor.
Yok ya browser'dan baktım kullanmıyor. Güvenli modda her şey kapalıyken bile silinemiyor kıl oldum!
@zone: bunu halletmem lazım :F -
Daniel-Koo bunu yazdıGusFring bunu yazdı
Yok ya browser'dan baktım kullanmıyor. Güvenli modda her şey kapalıyken bile silinemiyor kıl oldum!
@zone: bunu halletmem lazım :FHocam paylaştığın web sayfası görüsüde Helvatica Family'den bir yazı fontu gibi duruyor. Browserda bir puştluk var gibi, bu ekran görüntüsü aldığın browser'ı bilgisayardan kaldırıp fontu tekrar silmeyi dene istersen
GusFring tarafından 25/Eki/12 13:34 tarihinde düzenlenmiştir -
GusFring bunu yazdıDaniel-Koo bunu yazdıGusFring bunu yazdı
@zone: bunu halletmem lazım :FHocam paylaştığın web sayfası görüsüde Helvatica Family'den bir yazı fontu gibi duruyor. Browserda bir puştluk var gibi, bu ekran görüntüsü aldığın browser'ı bilgisayardan kaldırıp fontu tekrar silmeyi dene istersen
Aynen öyle hocam. Dur bi deneyeyim aklıma gelmedi o. Comodo Dragon (Chromium)
Daniel-Koo tarafından 25/Eki/12 15:03 tarihinde düzenlenmiştir -
Aq tüm fontları sildim helveticaya ait iki tane var silinemiyodu güvenli moddan onuda sildim, ama hala duruyorlar. Tıklıyorum "Uygun bi yazı tipi dosyası değil" falan diyor. Siteye giriyorum yine aynı fıtık olacam amk!