folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Hemen Arkamda Çıkan Yangın Ve Ben Duymadım

Hemen Arkamda Çıkan Yangın Ve Ben Duymadım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Emrow
    Emrow's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Hocalar bizim dairenin salonun ucu dışarı doğru apartmanda.Ben içerde o duvara doğru olan koltukta oturuyodum.2 cam açık bir soldan bir sağdan salonda.

Hemen arkamızda dip dibe olan(1 yol var arada) inşaatın ardında yangın çıkmış deli gibi.3 iftaiye aracı gelmiş.Ruhum duymadı az önce şok oldum.Neyse ki aramışlar..Paylaşmak istedim akşam akşam.

Ne tesadüftür ki 2007 yazındada alt yol yanmıştı.Yanıkların arasından beyaz mazot kutusu .Bir adet erikli su şişesi sonradan atıldığı belli erimemiş.. İçerisinde pamuklar vardı.Ellemedim ama görmüştüm.Ayrıca 10 sene önceki tenis topumu görmüştüm bak hatırladığım iyi oldu sağ kaldıysa alayım :)

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SPY-CX5
    SPY-CX5's avatar
    Savaş Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası
    Erkek

Doğal bir durum ne var yani bunda :)

Yarın WC de sıçan görsen onundamı konusunu açacan?

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozhurcan
    ozhurcan's avatar
    Erkek

aga sen öldün mü şimdi? 

bu arada erikli su şişesi, beyaz mazot kutusu ve tenis topuna allahtan rahmet sana da sabır diliyoruz ne diyim:S 

474 Karakter hakkım kalmış
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Geenmeboo
    Geenmeboo's avatar
    Erkek

hayırlara vesile olur inşallah...

nası konu bu usta:D

NEDEN? (soru olarak)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Emrow
    Emrow's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    ben konumu açarım, kuralıma uyarım. Beğenmeyen evime special forces göndersin.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Geenmeboo
    Geenmeboo's avatar
    Erkek

Emrow bunu yazdı:
    -----------------------------
    ben konumu açarım, kuralıma uyarım. Beğenmeyen evime special forces göndersin.

ben bizim arkadaşları yolliim felekten bi gece geçirin:PNapcan special forces ı.Takılırsınız dansöz falan:D 

NEDEN? (soru olarak)
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baron_27
    baron_27's avatar
    Erkek

valla benimde aklımda kalan bugünkü olay uzayçatılı pazara giriyordum ki bir metre önümde uçan balon satan bi eleman 75-100 tane balon var ipinde onun önünde bi motor gidiyor önce birtane balon patladı biraz tırstım yavaşladım sonra birden bi alevtopu oldu hepsi biranda patladı. motorun eksozunun basıncıyla sanırım patladı iki adam hastanelik oldu iki çocuk bi ağlaması vardı Allah'tan verilmiş sadakam varmış bana bişeyolmadı. ama çocuklar gözümün önünden gitmiyo aynı bomba gibi patlıyomuş bu meret.

siz siz olun toplu uçan balon görürseniz sigaranızı söndürün veya yanından çocukları uzak tutun aynı bomba gibi patlıyo + o plastikler heryere saçılıyo yüzü yandı adamların :S

///______________
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Arkhe
    Arkhe's avatar
    Erkek

hoca arkanda yangın duymaman doğal görmen lazımdı.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kerim
    kerim's avatar
    Erkek
    baron_27 bunu yazdı:

valla benimde aklımda kalan bugünkü olay uzayçatılı pazara giriyordum ki bir metre önümde uçan balon satan bi eleman 75-100 tane balon var ipinde onun önünde bi motor gidiyor önce birtane balon patladı biraz tırstım yavaşladım sonra birden bi alevtopu oldu hepsi biranda patladı. motorun eksozunun basıncıyla sanırım patladı iki adam hastanelik oldu iki çocuk bi ağlaması vardı Allah'tan verilmiş sadakam varmış bana bişeyolmadı. ama çocuklar gözümün önünden gitmiyo aynı bomba gibi patlıyomuş bu meret.

siz siz olun toplu uçan balon görürseniz sigaranızı söndürün veya yanından çocukları uzak tutun aynı bomba gibi patlıyo + o plastikler heryere saçılıyo yüzü yandı adamların :S

ewt ya haberlere cıktı bu haber cok kötü bişe, plastik yapıstımı cıkmıor bozuk oyuncak arabamın üstüne kolonyağ parfüm felan sıkmıstım atese verdim kameraya 

cekiordum bide o zamanlar yessi yassa yada ya saddam polemiği vardı onu arkafon müziği yapcaktım kamerayı fazla sokmusum  bi yapıstı 404 gibi a.k sallıorm sallıorm cıkmıyordu. :D 

(:
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cold-m4
    cold-m4's avatar
    Erkek

ahahah olm senin şu yazım tarzına hayranım ya :D

ne kadar da akıcı :D:D ahaha 

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BosphorusPasha
    BosphorusPasha's avatar
    Erkek

ahhhhhh