Hemen Çözmem Gereken Bir Sorun
-
ağ bağlantısı simgesinde ünlem işareti var.pc internete girmiyor.sorun ne olabilir arkadaşlar?
-
kablolarda sorun olabilir
-
faturayı yatırmamış olabilirsin :) buda benden telefon kablolarını kontrol et 2 ucu degmesin birbirine kopmasında
-
IP adreslerini kontrol et.
-
hoca bildiğim kadarıyla bunun anlamı otomatik ip alamıyor olması olabilir. İp adreslerini bi kontrol etsen iyi olur
-
millet sorun tam olarak şu.internete giriyorum.2-3 dk sonra dsl ve ppp ışığı sönüyor internet kopuyor.sonra 1 dk içinde tekrar geliyor.
-
internet servis sağlayıcını ara ttnet ise 4440375. aynı durumu onlara anlat kolay ve acısız çözersin
-
hıh 8mb A gectiysen öle olur 444 0 375 i ara çözolar hmn
-
ok arıyorum bakalım.
-
modemden olsa hiç alamazdın dhcp ip atamıyor olabilir yinede sen el ile ip girmeyi, kabloları değiştirmeyi ve dnslerini değiştirmeden arama.
ttnetin sana yardımcı olabileceğini sanmıyorum. yazılım veya donanımsal problemin var sanırım. benimde olmuştu böyle yeni modem almıştım modemin ömrü bittiğindede yapıyor yani.
-
DarkFall bunu yazdı:
-----------------------------modemden olsa hiç alamazdın dhcp ip atamıyor olabilir yinede sen el ile ip girmeyi, kabloları değiştirmeyi ve dnslerini değiştirmeden arama.
ttnetin sana yardımcı olabileceğini sanmıyorum. yazılım veya donanımsal problemin var sanırım. benimde olmuştu böyle yeni modem almıştım modemin ömrü bittiğindede yapıyor yani.
-----------------------------elle ip ve dns verdim
zyxel pristige 600
192.168.1.38
255.255.255.0
192.168.1.1
4.2.2.5
4.2.2.4
bu şekilde.
sorun devam etti.4440375 aradım anlattım.bakıyorlar şuanda.