Hemen Sinirlenemiyorum Hemen Üzülemiyorum
-
Arkadaşlar nedense birşey olduğunda hemen sinirlenemiyorum veya hemen üzülemiyorum genelde sinirlenmem veya üzülmem daha sonra oluyor yani birşey olduğunda direk bir tepki veremiyorum bu neden kaynaklanıyor olabilir.
-
Dengesiz biri olabilirmisin ?
-
İlk anda şoka giriyor daha sonra durumun farkına varıyorsundur biz buna ilk durum şoku diyoruz :)
-
Benimde bi anda gözüm dönüyo o an kimseyi tanımıyorum elimden geleni ardıma koymadan tam gaz veriyorum sonra düşünüyorum ama pişmanlık duymuyorum :|
-
Kim beslemeye başlıyorum iyi davranıyorum ama ters bi harekette elimdeki tüm kozları açmaya başlıyorum sırayla öc alıyorum ve zevk duyuyorum oyun oynamak gibi bişey bu bilmiyorum garip. Sakinleştirici alıyorum güya ama bi s*ke yaradıkları yok fazla alıncada hastaneye miğde yıkatmaya gitmek zorunda kalıyosun 130 promil alkollüyken bile rahatlayamıyorum kafamı dağıtmam gerek ama ne yapmam gerektiğini bilmiyorum sıkılmaktan sıkıldım. Ne yapmak istediğimi ne olduğunu bilmiyorum sadece bi köşede oturup izliyorum olan biten karşısında sadece gözlerimi büyüterek ne kadar daha korkunç olabileceğimi bulmaya çalışıyorum rahatsızmıyım evet rahatsızım teşhis koymuşlar ama hafife alıyolar sadece uyutmaya çalışıyolar hadi uyuyorum ama 17-18 saat uyuyamam ya ki o kadar bile uyusam o 6 saati rahat geçiremiyorum derin baş ağrıları çekiyorum günlerce devam edebiliyor ağrı değil aslında acı çekiyorum çok berbat bişi ama söyledikleri şey migren.. Aa Tabi ya migren..
-
Bi sır verim agrılar ve acılar ölünceye kadar var olucak en kısa zamanda hissetmemeyi ögrenin konuya gelirsek bidaha olursa karşılını ver
-
aslında şaka maka iyi bi şey ama hiç olmazsa anında patlamıyorsun anlık tepk vermiyorsunolaylar karşısında düşünecek zamanın oluyor daha ne istiyorsun işte :))
-
algılama bozukluğu olabilir
-
Direk sinirlenme ya da direk üzülme olayını geçtim hocam da olay gerçekleştiğinde mantıklı düşünebiliyor musun?
İşte bunu gerçekleştirebiliyorsan tam bir profesyonelsindir.
Duyguları o anda bir kenara bırakıp yapılması gerekeni yapmak...
(En iyi yaklaşan ben oldum yaw...)
-
Durumundan şikayetçi olmamalsın. Şu anda senin gibi olmak isterdim :) Hemen sinirlenip yanlış şeyler yapmıyorsun, bu güzel bir şey. Düşünecek vaktin olabiliyor.
-
öyle durumlarda daha mantikli düsünebilirsin..hemen sinirlenmemek iyidir.