folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Hemşericilik Yapıyor Muyuz?

Hemşericilik Yapıyor Muyuz?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

Müridler

Memleketimizin olmazsa olmazlarından adam kayırma mevzusu  özellikle hemşericikle başlıyor Nedir hemşericilik?
    Konumun ne olursa olsun kendi hemşerine herhangi bir konuda ayrıcalık yapmandır.
    Adamın devlet dairesinde işi vardır sıra beklerken memurun nereli olduğunu sorar nerelisin Şuralı vay bende neresinden işte şurasından hemşeriymişiz filan onun işini daha çabuk yapar, daha bir ilgilenir, Ticarette bile hemşericilik vardır; Adam bir şey satın alacak alışveriş yapan taraflar hemşeriyse hemşerisine daha ucuz ve daha kaliteli malı verir Bir işyerinde yüksek konumda biriyse işçi alımlarında kendi memleketlisini alması başka memleketin elemanı vasıflara daha uygun olsa bile bir kere hemşerisidir onu alacaktır. Bana kalırsa Ülke içersindeki ayrışmalar bölünmeler böyle böyle başlıyor. Aynı Vatanın insanları sırf memleketi farklı diye birbirini ayırabiliyor bakın hiç siyasi ideolojik bölünmelere filan girmiyorum onlar başlı başına ayrı bir rezillik zaten  en basitini konu ediniyorum Memleketi herne olursa olsun tüm herkese eşit davranırsak daha en başından bölünmelerin önüne set çekmiş oluruz

Hiç aramızda Hemşericilik yapan Müridlerimiz var mı? Herkes muhakkak bir yerlerde hemşericilik yapmıştır nerede ve nasıl ?
    Herkes paylaşırsa eğrisini doğrusunu bu işin öğrenmiş, çözümlemiş oluruz.

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Melik
    Melik's avatar
    Erkek

Valla Hocam Baba Kara ciğer Kanseri Hastanedeyim Şuanda Yavaştan Yapıyorum :) Serum Değiştiriyorum Takıyorum Yakında Kan Alma Ve Kan Yolu Açmayı Öğrenicem :D

Edit: Sorry Dayılar Hemşirecilik Anlamışım konuyu :D asdasd

Profil fotoğrafndaki begenme sayısını popülerlikle eşdeger kılan bir ülkede yaşıyoruz
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CaNNi
    CaNNi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

edit büdüt. rawnd sona erdi

sitem hep âşinâlardan gelir bîgâneden gelmez!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xdabbex
    xdabbex's avatar
    Erkek
    hemşeri hemşerisini gurbette siker

.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aLcoL
    aLcoL's avatar
    Erkek

MUHTARINTORUNU bunu yazdı:
    -----------------------------
    Valla Hocam Baba Kara ciğer Kanseri Hastanedeyim Şuanda Yavaştan Yapıyorum :) Serum Değiştiriyorum Takıyorum Yakında Kan Alma Ve Kan Yolu Açmayı Öğrenicem :D

hocam gecmiş olsun da sen konuyyu yanlıs anlamıssın sanırım :D:D

Konu Hemşericilik yani Hemşirecilik degil :D:D

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek
    Güven meselesine gelince bence ondanda değil ne yani yamuk yapacak bir insan da hemşerisini kayıracak mı sen hemşerimsin sana yamuk yapmıyım diğer memleketlere yapıyım mı diyecek? Yamuk adam her yerde yamuk ama bak iyilik ve iltimasyon konusunda olabilir iyilik yaparsan faydan dokunur hemşerine iyilik yapayımda yararlansın dersin kötülük mevzusuna gelince kötü adam herkese kötüdür ama iyi adam herkese iyi olmuyor ki düşünüyor iyilk yaptığı kişiyi maraz doğar mı? diye en ufak bir muhabbette bile birbirimize memleketimizi soruyoruz adını öğrendikten sonra sorduğumuz 2. soru nerelesin oluyor ne önemi var bunun kişiliği hakkında bilgi almak yerine neden direk nereli olduğunu sorarız? Sonuçta hepimiz bu memleketin insanıyız

Toplum olarak hoşgörülü değiliz, özeleştiriden yoksunuz her açtığım konuda hep çift taraflı incelerim çoğu konuyu ama bazı arkaşlar burada görüyorum dışarıdada bırak çuvaldızı iğneyi kendisine batıramıyor

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    celik
    celik's avatar
    Erkek

aLcoLiq bunu yazdı:

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D::D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D::D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CaNNi
    CaNNi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

celik bunu yazdı:

aLcoLiq bunu yazdı:

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D::D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D::D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

zuhahahah :D:D:D:D:D:D:D:W:W:W:W:W:W:F:F:F:F:F:W:W:W:W:W:D:D:D:D:W:W:W:F:F:F

sitem hep âşinâlardan gelir bîgâneden gelmez!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Spyware__007
    Spyware__007's avatar
    Erkek
    uzaklaştırma ve konu silimi olabilir fazladan smileyler vs yzünden
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mobydick64
    mobydick64's avatar
    Erkek
    Hemşehriciliğin en güzel örneği askerde verilir , Denirki ;

Toprak Toprağı Gurbette S. ker :D

ne mektup geliyor ne haber senden,söyle de bileyim bıktın mı benden,her akşam güneşin battığı yerden,gözlerin doğuyor gecelerime......
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLyCat
    HoLyCat's avatar
    Erkek
    hacı hacıyı mekkede  toprak Topragı gurbette .... diye bir atalarımızın sozu var ben hemserimden hayatta bisi beklememde yardım etmemde ne kadar hemsehrimdir dediysem kelek gordum sonunda..

🆃🅰🅷🆁🅸🅱🅰🆃.🅲🅾🅼
Toplam Hit: 2763 Toplam Mesaj: 13