Hepar
-
HEPAR ,Halk ve eşitlik partisi son günlerde videolarını izleyip araştırıyorum.Daha önce oyumu MHP e verdim.Gördümki Bahçeli bizi mahcup bıraktı MHP i MHP olarak gösteremiyor siyasette ,gelecek seçimlerde oyumu HEPAR a kullanmayı düşünüyorum .Emekli komutanların kurduğu parti benim düşüncemle askeriyenin kurduğu parti sizce gelecek seçimlerle hükümete girebilirmi?
-
walla oyumuzu vercez. inş. girerler. girmese bile oyum boşa gitti die üzülmem.
-
Benim görüşüm Halk hala aç ve yoksul halde yaşamaya razıyız diyorsa zor. Anormal bişey olursa başbakan olur. Amerikaya avrupaya kafa tutan tek kişi osman paşadır. Amerikaya pkk bitiyor dedirtende osman paşadır. amerikan medyası osman paşanın yaptıklarını çekememekte milletin uyanışının farkına vardığını bilmekte bu yüzden osman paşayı ekranlarda tutmamaktadır.zaten bugüne kadar gelenlerin hepsi kuklalık yapmıştır. artık bu son şanstır yoksa gerçekten sonumuz kötüdür. tekrar sine-i millet olayı yaşanacaktır.
Meclise girecektir. şüphen olmasın.
-
bende desteklerım
-
Hacım Kesnlikle HEPAR ;) kesinlikle :) Osman Pamukoğlu En Babacanı Artık Bende Mhp Mhp Olmuyo Hacım Anca Sözde Bide Fazla Cevap Veremiyor , Sert Cevap Veremiyor , Susturamıyor Bahçeli , Havuzlu :D artık bende HEPAR'danım ;) Kesinlikle Bu Yıl HEPAR gelsin...
-
HEPER = KARACİĞER :d:d
-
Nihat Genç'ide arkasına alırsa olur :D
-
ne yazıkki meclisi bizim oylarımız değil büyüklerin istekleri belirliyor..
bu durumda oyu kimlere vereceğimiz bir işe yaramaz.
-
AsilKan bunu yazdı:
-----------------------------
Nihat Genç'ide arkasına alırsa olur :D
-----------------------------zaten kendisi destek vereceğini bildirmiş fakat medya vs partiyle bağı olmayacakmış. sadece eşi vesaire çocukları destekçisi.
-
Tariqat_Sapiii bunu yazdı:
Hacım Kesnlikle HEPAR ;) kesinlikle :) Osman Pamukoğlu En Babacanı Artık Bende Mhp Mhp Olmuyo Hacım Anca Sözde Bide Fazla Cevap Veremiyor , Sert Cevap Veremiyor , Susturamıyor Bahçeli , Havuzlu :D artık bende HEPAR'danım ;) Kesinlikle Bu Yıl HEPAR gelsin...
+1 -
yüzde 2-3ü geçsin çocuğumu keserim hey yavrum hey