HEPAR Gençlik Platformu ( Görüşlerinizi Alalım)
-
Merhaba arkadaşlar,
Kendi imkanlarımla aldığım reseller'e 2 siteyi kurmayı planlıyordum. Birini kurdum,çok az eksikleri kaldı.
HEPAR'ın geçliğe yönelik bir platformu olacak, portal tarzında PHP Fusion kullanılarak yapılmıştır.
Site: www.genchepar.com
Yakında genchepar.net sitesinide benzer bir projede kullanmayı düşünüyorum, yada bir video portalı.
Şimdi arkadaşlar, olumlu-olumsuz düşünce ve fikirlerinizi yazarsanız çok sevinirim.
Teşekkürler. -
Bu arada yazmayı unuttum, Mehmet kardeşime'de her türlü desteği için teşekkür ederim. İyiki varsın kardeşim :)
-
hocam index in title si Halk ve Eşitlik Partisi olmuş.Hepar hak ve eşitlik partisi :) hata mı yaptın bilerek mi önemli değil.
-
ats30 bunu yazdı:
-----------------------------hocam index in title si Halk ve Eşitlik Partisi olmuş.Hepar hak ve eşitlik partisi :) hata mı yaptın bilerek mi önemli değil.
-----------------------------
ufak bi gözden kaçma hocam :) eyvallah hocam .
-
opendns çıktı ama :|
-
angelofhope bunu yazdı:
opendns çıktı ama :|
-----------------------------aynen :| hatta gugıl önbelleğini deniyim dedim ama gugılda çıkmıyo bile direk adresi yazmama rağmen :/
-
arkadaşlar butür bi sorun var evet, ama üst üste deneyince giriyor genelde. sanırım bu TT dns'leri ile ilgili.
açılınca bi ara inceleyip görüşlerinizi iletirseniz sevinirim :) -
Gençlik olarak bilgilendirici Tarihten ders çıkarıp ülkemizin ne zaman kötüye düştüğü nasıl tekrar bağımsızlığımızın kazanıldığı. Memleketimizdeki insanların durumları. ülkeyi yönetenlerin beceriksizliği.
yani diyeceğim şu. İKİNCİ BİR MİLLİ MÜCADELE İÇİN iyi bir proje yaparsak güzel olur.
-
kaygusuz bunu yazdı:
-----------------------------hacım bende gebzehepar.com diye bi site kurmayı düşünüyordum..
Gençlik olarak bilgilendirici Tarihten ders çıkarıp ülkemizin ne zaman kötüye düştüğü nasıl tekrar bağımsızlığımızın kazanıldığı. Memleketimizdeki insanların durumları. ülkeyi yönetenlerin beceriksizliği.
yani diyeceğim şu. İKİNCİ BİR MİLLİ MÜCADELE İÇİN iyi bir proje yaparsak güzel olur.
-----------------------------hoca yapma Allah aşkına yeniden mi istiklal marşı yazacaz yoksa ??
-
ats30 bunu yazdı:
kaygusuz bunu yazdı:
-----------------------------hacım bende gebzehepar.com diye bi site kurmayı düşünüyordum..
-----------------------------hoca yapma Allah aşkına yeniden mi istiklal marşı yazacaz yoksa ??
-----------------------------Nasıl düşünüyorsunuz anlamıyorum. İkinci bir milli mücadele şart. hemen beyniniz savaşmı düşünüyor. Türkiyeye karşı savaşacak bi devlet görebiliyormusunuz ? şahsen o götü ben göremiyorum hiçbi ülkede ama senin ekonomini senin sanayini senin tarımını senin borsanı senin bankalarını senin iletişimini senin yani senin herşeyini ele geçiren çok ülke görüyorum.
Milletimizi gafletten uyandırıp gerçeği gösterelim diyorum. yoksa sonumuz iyi değil. anlayın.
-
yakın zamanda izmir il teşkilatı ile iletişime geçip,resmi olarak partinin gençlik sitesi olarak tanınmasını sağlamak istiyorum. bu sebeple, amacım öncelikle bu yolda gerçekden faydalı olacak arkadaşları toplayabilmek.
sizlerde üye olarak,paylaşımlarda bulunarak ve siteyi etrafa yayarak yardımcı olabilirsiniz.