Hepimizin Alacağı Bir SON DERS Vardır...
-
http://www.sinemalar.com/film/2313/Son-Ders-Ask-ve-Universite/
Şu anda yeni izledim filmi ve ciddi anlamda ağladım.
bir idealist, ilerici bir insana karşı devletin tutumunu ve hayatını anlatıyor.Adı Son Ders..Bu filmi şu anda anlatamam.
Cidden izlenmesi gereken bir film.
-
aynen hacı, süper film, geyik felan gidiyo ama konu derin
bir ferhan şensoy klasiği...
-
hem sapık hem duygusal :/ hulisi kentmen + nuri alço: Zumsuk :D
-
ONEMINUTE bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------:D muahuha
& cnr437
aynen film 10.
-
ONEMINUTE bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------sapık demeyelim hacı, sapıklık başka, bunukisi farklı :D
-
harbiden guzel filmdi bencede izleyin. verdigi mesajlar dikkate degerdi.
-
konusu basit ama verdiği mesajları çok güzel olan bir film bu film insanı muhakkak duygulandırıyor ben 2 kere izledim bunu tv de movie max te bide DVD sini indirdim internetten çok güzel mesajlar var bunun yanında yine basit konulu bir film var bugün de tw de gördüm onu izlemenizi tavsiye ederim adı hayattan korkma vs vs hayırlı geceler hayırlı iftarlar
-
hatta izleyenler vardır bir hoca okulda soruyor işte cep telefonu olan varmı, 2 cep telefonu, mp3 çalar, 18 yaşını geçen en sonunda oy verenleri soruyor.Ferhan şensoy soruyordu.
İŞte o film
-
geçenlerde Kanal D'de verilmişti yarısına göz atabilmiştim.Güzel bir film izlediğim kadarıyla.
-
1972 nin emperyalist düzenini ortadan kaldırmaya çalışan üniversite gençliği vs. aradan geçen süre içerisinde azınlık durumuna düştü. Şimdi baktığımda düzen yine amerikan parababalarının düzeni. 5e aldığını 10a satanların düzeni. hayırsız düzen.şerefsiz düzen.satılık düzen. yıkanmış beyinlerin yaşadığı düzen. film %10luk bir ışık tutmuş o yıllara. gerçi yaşamadık o yılları ama araştırınca o zamanların çok acımasızlığını anlıyorsun. arkasından birde 12 eylül darbesinin gelmesi iyice mahvolmuş ümitsizlik hayaliyle yaşamak...ve tabiki emperyalist yaşama dönüştürülmek.
-
Üni & Aşk :) Hmmmm Sapıklık Seziorum Doorumu ? Ona Göre Down Çekicem Sölein Layn ?