Hepinizi İrc.Tahribat.Com " Bekliyoruz ...
-
şuan kapalı server shell arıyoruz
-
Serverin dunyasi kaymis a.k baglanamiyoruz:))) Tahribatin serveri oldugu nasilda belli :))) Acilina gelirik ben sansen simdi baglanamiyorum varsa bi oluru bi mail atin yeter:)

-
Serverin dunyasi kaymis a.k baglanamiyoruz:))) Tahribatin serveri oldugu nasilda belli :))) Acilina gelirik ben sahsen simdi baglanamiyorum varsa bi oluru bi mail atin yeter:)

-
domaiimiz şuan yok ama 216.7.169.79 ipsinde hizmet weriyoruz
servisler falan yok ama server 1 hafta içinde kurulucak domainde holy e kalmış bir olay :) -
ir2 services olayını çözdüm olum. vereyim sana bir ara yazılımını. win32 hemde. cumartesi günü vereyim.
-
yaw guzelde... baglanmmıyor kı :)) sımdı ben ne yapacam ? canlı canlı sızınle cetlesemıcekmıyım :)) benı cetlesme ozgurlugumden alı koymayın. ne gerekıyor ıse uc bes aramızda bıseyler toplayalım. bızımde katkımız olsun. belkı bı bızımde ısımıze yarar. bı hesap actırın parası ne ıse herkes ucbes bıseyler yatırsın. bu ısı cozelım.
-
ayrıca bakın aklıma ne geldı. bu sekılde para bıle kazanırsınız. onlıne hızmetler verırsınız. sıte ıle ılgılı tum konular ıcın onlıne destek hattı olusturursunuz. hepımız kabılıyetlı ınsanlarız. bu ısın sonunu bırakmayın. emınımkı bu ısıde halledersınız.. sızı kesseler kanamaz. azımle her ısın ustesınden gelırsınız..
-
Unable to resolve server yazıyor kardeş
-
irc.tahribat.com kapanali cok oldu arkada$lar.
Toplam Hit: 22233 Toplam Mesaj: 40