folder Tahribat.com Forumları
linefolder Skype - Mirc - Irc - Icq - Mail Güvenliği
linefolder Hepinizi İrc.Tahribat.Com " Bekliyoruz ...

Hepinizi İrc.Tahribat.Com " Bekliyoruz ...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ir2
    ir2's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası Developer Madalyası
    Erkek
    şuan kapalı server shell arıyoruz
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    takla_atan_imam
    takla_atan_imam's avatar
    Erkek
    Serverin dunyasi kaymis a.k baglanamiyoruz:))) Tahribatin serveri oldugu nasilda belli :))) Acilina gelirik ben sansen simdi baglanamiyorum varsa bi oluru bi mail atin yeter:)

Girmeden tefrika bir millete, dusman giremez.Toplu vurdukca yurekler, onu top sindiremez.Enbiya yurdu bu toprak suheda burcu bu yer, Bir yikik turbesinin ustune Mevlana titrer.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    takla_atan_imam
    takla_atan_imam's avatar
    Erkek
    Serverin dunyasi kaymis a.k baglanamiyoruz:))) Tahribatin serveri oldugu nasilda belli :))) Acilina gelirik ben sahsen simdi baglanamiyorum varsa bi oluru bi mail atin yeter:)

Girmeden tefrika bir millete, dusman giremez.Toplu vurdukca yurekler, onu top sindiremez.Enbiya yurdu bu toprak suheda burcu bu yer, Bir yikik turbesinin ustune Mevlana titrer.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ir2
    ir2's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

domaiimiz şuan yok ama 216.7.169.79 ipsinde hizmet weriyoruz

servisler falan yok ama server 1 hafta içinde kurulucak domainde holy e kalmış bir olay :)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CHaRMaNDeR
    CHaRMaNDeR's avatar
    Erkek
    ir2 services olayını çözdüm olum. vereyim sana bir ara yazılımını. win32 hemde. cumartesi günü vereyim.

Düşünüyorum, o halde varım.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ankara
    ankara's avatar
    Erkek
    yaw guzelde... baglanmmıyor kı :)) sımdı ben ne yapacam ? canlı canlı sızınle cetlesemıcekmıyım :)) benı cetlesme ozgurlugumden alı koymayın. ne gerekıyor ıse uc bes aramızda bıseyler toplayalım. bızımde katkımız olsun. belkı bı bızımde ısımıze yarar. bı hesap actırın parası ne ıse herkes ucbes bıseyler yatırsın. bu ısı cozelım.

ankaradan herkeze saygılar sevgıler. mutluluk meleklerı yanınızda olsun :)))
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ankara
    ankara's avatar
    Erkek
    ayrıca bakın aklıma ne geldı. bu sekılde para bıle kazanırsınız. onlıne hızmetler verırsınız. sıte ıle ılgılı tum konular ıcın onlıne destek hattı olusturursunuz. hepımız kabılıyetlı ınsanlarız. bu ısın sonunu bırakmayın. emınımkı bu ısıde halledersınız.. sızı kesseler kanamaz. azımle her ısın ustesınden gelırsınız..

ankaradan herkeze saygılar sevgıler. mutluluk meleklerı yanınızda olsun :)))
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vezir
    vezir's avatar
    Erkek
    Unable to resolve server yazıyor kardeş

Warsın Yokluğun Zehir Gibi Yaşansın
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GLaDio
    GLaDio's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    irc.tahribat.com kapanali cok oldu arkada$lar.
Toplam Hit: 22233 Toplam Mesaj: 40