Hepsiburada.Com Puanlama Sistemine Geçmiş
-
Arkdaşlar Hepsiburada.com puanlama sistemine geçmiş ürünlere resim veya yorum eklediğinizde puan kazanıyorsunuz bu puanlar Tl ye dönüyor Ve Harcıyorsunuz Şimdi Diyorumki TbT müridleri olarak orayadamı el Atsak:D
-
İyide hocam bu zaten uzun zamandır var.
-
coLin bunu yazdı:
-----------------------------
İyide hocam bu zaten uzun zamandır var.
-----------------------------2004den beri kullanıyorum bildiğim kadarıyla 2 yıldan beri var :)=
-
aynen bu uzun zamandır var.
-
Hiç kullanmadım nasıl bişey.??
Yorum yazdıkça puanmı kazanıoz? -
Planzero bunu yazdı:
Arkdaşlar Hepsiburada.com puanlama sistemine geçmiş ürünlere resim veya yorum eklediğinizde puan kazanıyorsunuz bu puanlar Tl ye dönüyor Ve Harcıyorsunuz Şimdi Diyorumki TbT müridleri olarak orayadamı el Atsak:D
bayağı eski değil mi o? -
Ayrıca puanlama sistemine bir göz at, orada puan kazanıp bir ürün almak neredeyse imkansız :)
-
pc_worm bunu yazdı:
Ayrıca puanlama sistemine bir göz at, orada puan kazanıp bir ürün almak neredeyse imkansız :)
-----------------------------Abi son 6 ayda yaklasık 1000 tl lık alıs verıs yaptım 4 tl kazandım umarım yeterlı bır acıklamadır :)
-
Benimde 5 tl ye karşılık gelen puanım vardı bi ara kampanya yaptılar 6 ile çarptılar o zaman 30 tl ye denk gelmişti onu harcamıştım.
-
valla alışveriş yapacagımıza ben resim ekleyip yorum kasmayı düşünüyorum ayrıca benim yeni haberim oldu :D
-
Hiç zannetmiyorum işe yarayacağını. Puanlama sistemine göz atmıştım çok önceleri, harcanan vakte yazık diyorum 3 kuruş için...
Toplam Hit: 2933 Toplam Mesaj: 15