Hepsiburada.Com'da Tanıdığı Vs Olan Varmı ?
-
Arkadaşlar hepsi burada.com da bizim bir abimizin türkiye distributorü olduğu ürünlerin satışa çıkmasini istiyoruz. Yazdik çizdik hiç bir ses çıkmadi olumlu olumsuz. Orada birisi varmı çalışan vs. Bize bir yardimci olabilecek.
-
Hepsiburada firmasının sizin ürünleri satmaya ihtiyacı varmı?
-
aynı üründen zaten hb satıyorsa kabul etmez
satılan ürünler dandik mallarsa hb kabul etmez
hangi ürün olursa olsun min 2 yıl garanti ister
randevu talebi oluşturacaksınız gidip görüşeceksiniz
-
Nautilus bunu yazdı
Cehaletin böylesini görmedim. Gereksiz muhalefet adamı kılıçtaroğlu gibi ediyor. Vallahi hocam işleyişi biliyormusunuz. Da pat diye yorum yaptın. Ebe cahil cuhela. Vallahi sustum sustum ama tbt nin bu müthiş ergen muhabetlerininden gına geldi.
-
scienz bunu yazdıscarletbeard bunu yazdıNautilus bunu yazdı
Cehaletin böylesini görmedim. Gereksiz muhalefet adamı kılıçtaroğlu gibi ediyor. Vallahi hocam işleyişi biliyormusunuz. Da pat diye yorum yaptın. Ebe cahil cuhela. Vallahi sustum sustum ama tbt nin bu müthiş ergen muhabetlerininden gına geldi.
sen ona nası öyle konuşabiliyosun ? adam 2007de üye olmuş !
ahah lan adama nasil koymussa rutbecilik :D dostum iyi guldurdun beni yorumunla valla
-
scienz bunu yazdıscarletbeard bunu yazdıNautilus bunu yazdı
sen ona nası öyle konuşabiliyosun ? adam 2007de üye olmuş !
Genç adam. Sattırmak istediğimiz ürün bufflabs ekran koruyucularıdır. Dünyada patlama yapmış ve türkiye resmi distributorü biziz . Bak hepsi burada satılıyor fakat ara toptancımız satıyor. Biz bizzat daha fazla çeşitle sattırmak istiyoruz.
Arti hepsi buradanin işleyişi vs. hakkında hiç bir bilginiz. Yok insan gibi yazdım varmı yok mu evet tanıdığım var hayir yok.
Ne gerek var. Zorla konuyu uzatiyorsunuz. Son yorumumdur.
-
daha önce bir süre HB' de çalıştım. Genel olarak şunu belirteyim ki distribütör ve ya bayii farkeden birşey olmaz önce gelen malı verir aynı marka ürün için başka firma ile görüşülmez. bayii tüm ürün yelpazesini vermiyorsa vermediği ürünler üzerinden gidin orjinallik için, distribütör belgenizi, faturalarınızdan örnekleri sunun ki orjinal olduğunu anlasınlar. Aslında kolay iştir HB ticari ortak olmak neden böyle sorun yaşadın anlamadım.