Hepsiburada'da Kdv İndirimi Var. Dell Gaming 7577 4099 TL
-
Laptop almayı düşünen varsa dell'in en çok ercih edilen ve bana göre bu fiyat aralığındaki en iyi 2-3 bilgisayardan biri olan dell gaming 7577 tercih edilebilir.
diğer markaların alınabilir aralıkta olduğu cihazları da aşağıda link olarak ekledim.
KotomineKirei tarafından 21/Şub/18 17:47 tarihinde düzenlenmiştir -
çok sağlam pc yakın bir arkadaşıma almıştık 2-3 ay önce tek kötü yanı 7th intel olduğundan s*ke s*ke w10 kuracan
-
bu hepsiburada bizi mi sikiyor anlamadım , 850 evo fiyatlarına bakıyorum netten 700 tl nette hepsiburada 788 tl satıyor vay aq bi tek ups fiyatları iyi gibi görünüyor.
-
indirimsiz fiyatına 4898 lira yazmışlar birde tam çakallar ya

-
adeleks bunu yazdı

bu kulllandığın nedir hocam eklenti falanmı?
-
BosphorusPasha bunu yazdıadeleks bunu yazdı

bu kulllandığın nedir hocam eklenti falanmı?
fiyatseyir.com
-
dell 7567 aldım bu yaz. 4500tl. benim acelem vardı diye bu fayata aldım. daha ucuzada vardı ama 1 ay sonra geliodu oda 4159 tl mi neydi. fiyatları artmış desek yeridir. benim dellde ekstradan 16gb ram var
-
-
ugur0 bunu yazdı
kampanyayı kaçırdık dell de 4199 da var anca. Yinede alınırmı baya uzak kaldım donanımdan vs anlamıyorum pek
birde
bunu gördüm alınırmı hiç casper kullanmadım?
2 masaüstü 2 de laptop var casper. kendi adıma şanslı oldğ,uğumu söyleyebilirim. casper tavsiye etmem. dell bulun onu alın derim.
-
alınır mı ? vatan ve itopya gibi sitelerde 4k dan başlıyor ?
-
yalan dolan bunlar
geçen hafta 164 liraydı bu ürün şimdi 194 olmuş, 1-2 aydır bakıyorum böyle bi makina,
zam mı koymuşlar sonra indirim ayağı yapıyorlar
alın bu da aynı ürünü faklı fiyata satıyor haberleri yok muhtemelen
manyaksi tarafından 22/Şub/18 22:22 tarihinde düzenlenmiştir
laptop bilgisayar gaming dell dell gaming dell laptop dell gaming 7577