Her Akıllı Telefonda Olması Gereken Uygulamalar
-
mymail - mailler için harika
kaspersky (antivirüs ama comodo ile değiştircem galiba)
2248 - sudokunun üst versiyonu gibi birşey güzel bi oyun
1.1.1.1 - dns i cloudflare dns yapıyor performans artıyor
authy - google auth alternatifi kodları online yedekleyebiliyor
bisu - tıkla damacana evine gelsin
duckduckgo - gizliliğe özen gösteren google arama alternatifi
embiggen - yazdığınızı tam ekran gösteriyor uzaktaki birine yazı göstermek için
evernote - gördüğüm en iyi not tutma uygulaması
google keep - bu da googleın not tutma şeysi bu da iyi bi açıdan
glasswire - uygulamalarnı internete çıkışını takip ediyor
ifttt - nasıl anlatılır bilemedim değişik güzel birşey ama çok kullanmıyorum
mx player - en iyi video oynatıcı
poweramp - en iyi mp3 player
udemy - mağlum
voscreen - ingilizce öğrenmek için altyazılı videolar izletiyor
zombirds - yıllardır ara ara oynadığım basit ve keyifli oyun
lastpass - şifreleri hafızaya atar yerinize girer
-
Çok sevetim bu listeleri :) Bir katkı da benden olsun.
Alarmy: Sizi döve döve uyandırmasa da benzer etkiyle uyandırabilecek bir alarm. Uyandırma aduna çok farklı metotları var.
Airbrush: Özellikle selfie çekimlerde kıç baş şişik veya gözler yamuk çıkıyorsa on numara bir portre editörü. Alternatif olarak Facetune'u da önerebilirim.
Ebroşür: GP'de aktüel ürünler için çok çeşit uygulama varsa da rastladığım en iyisi bu. Broşür sayfaları arasında gayet hızlı ve istikrarlı bir geçiş var.
Google Earth: Haritalarda olmayan bazı özellikler için çok iyi. GP'de Türkiye için indiremiyorsunuz ama APK olarak indirip kurabilirsiniz.
Kubbealtı Lügatı: Osmanlıca kelimelerden tutun da günümüz Türkçesi kelimelerine kadar tüm kelimeleri bulabileceğiniz bir sözlük.
Snaptube: Youtube'daki müzik ve videoları indirmek için uzun zamandır istikrarla çalışan ve güncellenen tek uygulama bence. GP'de yok ama netten APK bulup kurabilirsiniz.
Etimoloji: Adı üstünde. Kelime etimolojilerinin bulunduğu sözlük.
Wordswag: Pek kullanmasam da telde var. Bazen bu tip uygulamalar can kurtarıcı oluyor zamanın dar olduğu anlarda.
Measure: Google'ın yapay zeka tabanlı uzunluk ölçüm uygulaması. Ölçülecek nesneye kamerayı tutup ilgili yönergeleri takip edince genelde +/- 2 yanılma payıyla ölçüm yapıyor. Çok iyi planlanmış ve gerçek ölçüm yapan bir bomba.
-

-
Delegado_Zero bunu yazdı
TutuApp aracılığıyla YouTube++ ve spotify++ kullanıyordum. Son zamanlarda tutuapp hiç randıman vermemeye başladı. Var mi alternatif iOS icin ?
Ben kendim cydia impactor ile atıyorum youtube++ ve instagram++ 'yı. Haftada 1 yapmak gerekiyor ama ne idüğü belirsiz çinli sertifikalara onay vermemiş oluyorum en azından.
-
Şurayı çizeyim de bende beğendiklerimi yazayım yarın akşama. Severim böyle konuları.
-
Reserv alalım bakalım
-
-
MHRS - Online Randevu (Hastane)
E-Nabız - Çok olmasa da dursun köşede :)
Do it later - görev zamanlayıcı
Shazam - müzik dinlet adını söylesin
Network Cell İnfo - çekim/sinyal gücünü vs gösteriyor
MyMail - Kolayca kurulum yapıp mail kullanıyorsunuz.
-
mkyb bunu yazdı

iyiymiş..
-
https://twitter.com/LukasStefanko/status/1069585084469121024
Adamlar güzel yöntem bulmuş. Parmakizinden nabız ölçüyoruz deyip 100 doları iteliyorlar.