folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Her Boku Bilen Makine

Her Boku Bilen Makine

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    efsane_212
    efsane_212's avatar
    Erkek

Yazılım harikası ama daha yazılımı bilemedi :)

Önemli olan; hayatta "en çok şeye sahip olmak" değil, "en az şeye ihtiyaç duymaktır.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anil
    anil's avatar
    Erkek

babafingoy'yu seçtim önce çengelli iğne sonra incir dedi mal kadın :D

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antivir-US
    antivir-US's avatar
    Erkek

klitoris sorun onu bilemiyo

Camınızı kırar, duvarınıza işer, bisikletinize biner, tekerini keser, arabanızı çizer, zilinize basar kaçarım. Kısacası ben annenizin sokağa çıkarken uzak dur dediği çocuklardan biriyim.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    serwo
    serwo's avatar
    Erkek

eğer mantıklı cevap verirseniz hemen herşeyi bilio.. Klitoris i bildi..hemde 14 soruda.. önemli olan doğru cevap vermek..fantazi dünyanızla alakasız cevap verirseniz bilemez tabi :D

eh bide tutulan bişe tutmak lazım.yalnız çakal kadın bazen bilio ama mahsus bi kaç alakasız soru soruyo , sanki konudan uzaklaşmış gibi..sonra birden hoppp die çakıo cevabı..eğlenceliymiş... ben şimdi bi rüya tutayım bakalım bilicekmi :D

bilemedi çok şükür..kalp dil mil dedi pırt.. ehh zaten abartı bişe tutmuştuk..sonuçta tuttuğumuz şeyle ilgili sorularına bile cevap verirken şıklardan neyi seçiceğimi şaşırdım :D

en nihayetinde biraz mantıklı olmak lazım demek :D

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aksata
    aksata's avatar
    Erkek

çızık

Bazıları özgürlüğü sadece kendileri gibi düşünenlere reva görüyor...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antivir-US
    antivir-US's avatar
    Erkek

serwo bunu yazdı:
    -----------------------------

eğer mantıklı cevap verirseniz hemen herşeyi bilio.. Klitoris i bildi..hemde 14 soruda.. önemli olan doğru cevap vermek..fantazi dünyanızla alakasız cevap verirseniz bilemez tabi :D

eh bide tutulan bişe tutmak lazım.yalnız çakal kadın bazen bilio ama mahsus bi kaç alakasız soru soruyo , sanki konudan uzaklaşmış gibi..sonra birden hoppp die çakıo cevabı..eğlenceliymiş... ben şimdi bi rüya tutayım bakalım bilicekmi :D

bilemedi çok şükür..kalp dil mil dedi pırt.. ehh zaten abartı bişe tutmuştuk..sonuçta tuttuğumuz şeyle ilgili sorularına bile cevap verirken şıklardan neyi seçiceğimi şaşırdım :D

en nihayetinde biraz mantıklı olmak lazım demek :D

-----------------------------

arkadaş defalarca denedim olmuyor,zaten onunla ilgili bir soru sormuyor.Sen nasıl yaptın.bari bi ekran görüntüsü ver yolacam bu karının saçını başını,inanasım gelmiyor.

Camınızı kırar, duvarınıza işer, bisikletinize biner, tekerini keser, arabanızı çizer, zilinize basar kaçarım. Kısacası ben annenizin sokağa çıkarken uzak dur dediği çocuklardan biriyim.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    caglar99
    caglar99's avatar
    Erkek

ben cd düşündüm.. bana ilk transistör dedi :D 2. seferde disket dedi..
    cd disket sayılırmı? bence sayılmaz :D cd demesi lazımdı...

Caglar.Boss
Toplam Hit: 4916 Toplam Mesaj: 28