Her Boku Bilen Makine
-
Yazılım harikası ama daha yazılımı bilemedi :)
-
babafingoy'yu seçtim önce çengelli iğne sonra incir dedi mal kadın :D
-
klitoris sorun onu bilemiyo
-
eğer mantıklı cevap verirseniz hemen herşeyi bilio.. Klitoris i bildi..hemde 14 soruda.. önemli olan doğru cevap vermek..fantazi dünyanızla alakasız cevap verirseniz bilemez tabi :D
eh bide tutulan bişe tutmak lazım.yalnız çakal kadın bazen bilio ama mahsus bi kaç alakasız soru soruyo , sanki konudan uzaklaşmış gibi..sonra birden hoppp die çakıo cevabı..eğlenceliymiş... ben şimdi bi rüya tutayım bakalım bilicekmi :D
bilemedi çok şükür..kalp dil mil dedi pırt.. ehh zaten abartı bişe tutmuştuk..sonuçta tuttuğumuz şeyle ilgili sorularına bile cevap verirken şıklardan neyi seçiceğimi şaşırdım :D
en nihayetinde biraz mantıklı olmak lazım demek :D
-
çızık
-
serwo bunu yazdı:
-----------------------------
eğer mantıklı cevap verirseniz hemen herşeyi bilio.. Klitoris i bildi..hemde 14 soruda.. önemli olan doğru cevap vermek..fantazi dünyanızla alakasız cevap verirseniz bilemez tabi :D
eh bide tutulan bişe tutmak lazım.yalnız çakal kadın bazen bilio ama mahsus bi kaç alakasız soru soruyo , sanki konudan uzaklaşmış gibi..sonra birden hoppp die çakıo cevabı..eğlenceliymiş... ben şimdi bi rüya tutayım bakalım bilicekmi :D
bilemedi çok şükür..kalp dil mil dedi pırt.. ehh zaten abartı bişe tutmuştuk..sonuçta tuttuğumuz şeyle ilgili sorularına bile cevap verirken şıklardan neyi seçiceğimi şaşırdım :D
en nihayetinde biraz mantıklı olmak lazım demek :D
-----------------------------arkadaş defalarca denedim olmuyor,zaten onunla ilgili bir soru sormuyor.Sen nasıl yaptın.bari bi ekran görüntüsü ver yolacam bu karının saçını başını,inanasım gelmiyor.
-
ben cd düşündüm.. bana ilk transistör dedi :D 2. seferde disket dedi..
cd disket sayılırmı? bence sayılmaz :D cd demesi lazımdı...