Her Erkeğe Böyle Bir Kadın (Video Klip)
-
böyle hatunum falan olmasın... o bogazın diibndeki villam olsun... ömrümün sonuna kadar bekar kalırım
-
her erkeğe gerçekten lazım böyle kadın :)
-
persian bunu yazdı:
-----------------------------
Böyle hatunum olsun. BOkunu merhem diye yüzüme sürmezsem :)))
-----------------------------Sen de bokunu çıkarmışsın ama :) Şaka bir yana bu kadarına da gerek yok dırdır etmesinler ona da razıyız :)
-
süper video valla :D :D
-
DarkSkull bunu yazdı:
-----------------------------persian bunu yazdı:
-----------------------------Sen de bokunu çıkarmışsın ama :) Şaka bir yana bu kadarına da gerek yok dırdır etmesinler ona da razıyız :)
-----------------------------Abi öyle deme kız arkadaşın mı var derdin var :/ böylesi olucak ayaklarını bende yıkarım onun arada bir :))
-
persian bunu yazdı:
Abi öyle deme kız arkadaşın mı var derdin var :/ böylesi olucak ayaklarını bende yıkarım onun arada bir :))
-----------------------------Her kızda olan saçma düşünceleri olmasın, dırdır etmesin, durduk yere canımı sıkmasın ben yine yıkarım onun ayaklarını. (Böyle bir kız olmayacağına göre ya da beni bulmayacağına göre ayak yıkamam :p )
-
DarkSkull bunu yazdı:
-----------------------------persian bunu yazdı:
-----------------------------Katılıyorum Karı Dırdırı gibi Hayattan Bezdiren hiç bişey yok. Allah Erkekleri Dırdırcı Karıların Şerrinden Ve Dilinden Korusun. :)
-
kızı çok abartmışsınız beyler güzel ama o kadarda ayılacak bayılacak gibi deil
-
bunu çeken yönetmenin amkoymak lazım.. nedemek istemiş lan burda ayrıca 21.yüzyıldayız hala kadını köle gibi görmek düşüncesini yerleştirmek hiç hoş değil..
işte hala sorguladığım ve işin içinden çıkamadığım şoru "yaa arkadaş bu kadınlar bu arabaları nerden buluyo ben hala şahinle geziyorum ne bunda ki şey bi anlasam ahhh bi anlasam" ..
cevabı: biz erkekler hep böyle abuk sabuk şeylerle hükümdarlık kurduğumuzu sevgilimizi hatta bazen annelerimizi yaptırımlala boğmak kısıtlamakla sözde babaerkil bi toplum oluşturmaya çalışmaktan başka ne yapıyoruz.. işte artık düzen değişiyo bu videoyu izleyen kadınlar direk nah yaparım çok beklersiniz diyo.. o hatun kim bilir kaç lira kazanmıştır ordan neden çünkü biz malız biladerlerim.. başka bişey gelmiyo aklıma.. kadınlardan nefret etmiyorum fakat bu şekilde pirimlenmeleri bizim güçlü kudretli olduğumuzu değil aksine zayıf ve iradesiz olduğumuzu gösterir.. baltacının rusyadan bi tarafına baka baka katherina yüzünden geri gelmedi mi.. bu da bunu gösteriyo.. malesef kadınlar her yerde..
gece gece bu geldi aklıma :D çelişmiş olabilirim kendimle ama ne biliyim sıkıldım yaws sınav haftalarında böyle oluyorum.. beleşe psikolojik danışmanlık yapan biri olursa hayır demem..
-
bu kadar ciddiye alma hacı, herkes işin matrağında, yeri geldimi erkekte böyle hizmet yaparım diyor.