Her Geceye 2 Dubstep Parça
-
1) güçlü bas ve aksak ritmler üzerine kurulu, bir su bardağı sakin dub, üstüne zaman zaman reggae vetemposu yüksek jungle karışımı.yer yer etnik vokallerin kullanıldığı bu türde kilitleyici atmosfer önplanda oluyor genelde2) bu müzikleri dinlerken yapılan hiçbir eylem günah değildir.3) bir nevi yeni müzik akimi, zira ses sistemi-gece kültürü konusunda gelismis cogu klübün gececegi formattirgünümüzde avrupada. 3-5 yila kalmaz türkiyede de vicik vicik olacaktir kanimca. ilkini yapan olayi götürür. özetolarak "gelecegi olan" müziktir. bir de hakkinda söylenen kesinlikle dogrdur, bu müzigi dinlerken yapilan hicbirsey günah degildir4) ritim duygusu gelişmiş insanlar daha da bi beğenir bu tarzı. tabi elektronik müzik sevenlerden bahsediyorum.Çünkü aksak ritimler vardır ve ritim tutması gayet zevklidir dubstep'de. dansçılariçin de eğlenceli bir tarzdır.yalnız dubstep türünde şarkılar birbirine çok mu benziyoryoksa bana mı öyle geliyor ? wo wo wooo wooo woamp woamp woaaammp! uludag sözlükten alıntıdırbu müzikleri dinlerken yapılan hiç bi eylem günah diildir derken neyi kastetmiş acep (:bi de bu tarz müzigi ilk defa dinliyorum paylaşım için teşekkürler ben şahsen çok begendim
-
müthiş bi klip:D
-
ben bu konuyu yerim
-
-
artık birileri bunu yapmalıydı
çizzzziiik
-
www.youtube.com/watch?v=kAtHlHn6RCc
Toplam Hit: 5413 Toplam Mesaj: 27