Her İnsanın Ten Kokusu Farklı Mıdır
-
manhyak bunu yazdı:
-----------------------------Kesinlikle. Bi kızın ten kokusu güzel olmayınca hemen soğuyosun, çok güzel ise bağlanıyosun
-----------------------------:) benimde çok dikkat ettiğim bir konu, dudaklarının tadı bile farklı oluyor insanların. ehehe
-
national geographic de bi belgeselde görmüştüm karşı cinsten birinden etkilenmek ne tipi ne beyni sadece kokusu
-
manhyak bunu yazdı:
-----------------------------Kesinlikle. Bi kızın ten kokusu güzel olmayınca hemen soğuyosun, çok güzel ise bağlanıyosun
-----------------------------Buna katılıyorum.Değişik bi olay
-
Magra devrinde kokular insaari etkiliyormus. Hatta cinsel orgaardan farkli kokular yayiliyormus. Fakat simdi kiyafrt, parfum, deodorant vs... yikti gecti hepsini
-
Feromonları,günlük kokuları algılayan burun reseptörleri algılayamaz.Ancak karşı cinsin genetik özellikleri hakkında fikir veren bir salgıdır.Burun ile üst dudak arasında ki bölümde salgılanır çoğunlukla.Ve ne kadar parfüm,sabun,deodorant vb kozmatik madde kullanırsanız kullanın bu kokunun angılanmasını önleyemez yahut farklı algılanmasını sağlayamazsanız.
-
Bouble bunu yazdı:
-----------------------------manhyak bunu yazdı:
-----------------------------:) benimde çok dikkat ettiğim bir konu, dudaklarının tadı bile farklı oluyor insanların. ehehe
-----------------------------hergün süt banyosumu yapalım şimdi ne ima ediyorsunuz lan ? :D
-
Bu nasıl bir sistemdir her insanın kokusuda farklı,
-
RockZs bunu yazdı:
-----------------------------bence farklı değildir. 7 milyar tane farklı koku düşünemiyorum.
-----------------------------parmak, dil, dudak izleri ve dna bazı serilerde aynı mı :D
-
ali'nin dna'sının 452365 ncı diziliminden bahsedebiliriz, veli'nin parmak izini başka birinin parmak iziyle karşılaştırabiliriz, sınıflandırabiliriz ama zaten insan burnu en fazla 10,000 farklı koku algılayabiliyorken 7 milyar insanın her birinin kokusunun birbirinden farklı olmasını, daha doğrusu farklı sınıflandırılması bana mantıklı gelmiyor.
-
Tamam herşey denildiği gibi olsun, her insanın kokusu pisikolojik durumuna yada yediğine göre, vs.. değişsin. Peki bir kişi hakkın da kokusuna göre karakter analizi yapılabilir mi?