Her Konuda Videolu Dersler Çekilir

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yawuz
    yawuz's avatar
    Erkek
    as3programmer bunu yazdı:
    -----------------------------

neyini tanıtcam anlamadım? programın özelliklerini Türkçe olarak mı tanıtcam hani bi tanıtım cd si gibi mi, yoksa bu programı kullanarak neler yapıldığını nasıl kuruldugunu mu yoksaaa burada similasyonlar yapıp, younlar hazırlayıp bunların hazırlanışlarını internetemi sürmemi istiyosun onu tam anlamadım :S

Ayrıca oyun yap, similasyon yap sonra flashla destekleyip oyun serveri kuralım diyosan yok ben almimm :) 100 kontöre vektörel map bile çizilmez be :D 

-----------------------------
    şindi şöle bende tükenmez kalem ürünü var ben onu ve envai çeşidini tanıtan bir tanıtım cdsi hazırllayacam araştırdım basitmiş bu progrmaı kullanmak şu an iniyor kendisi henüz neye benzediğini görmedim işte neyse her türlü özelliğini kullanarak bu programla nasıl kendi ürünümü cafcaflı bi şekilde tanıtabilirim die soruyorum bu olması şart değil varsa başka tavsiyen oda olabilir ama sağlam olmalı çünkü sağlam yerlere gidecek

tahribat.com a can feda
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Free_Mans
    Free_Mans's avatar
    Erkek
    öyle bi tanıtım cd si için tek bir programla sınırlı kalamazsın bu bir. İkincisi adobe captura , movia marker , flash destekli görseller ve üç boyutlu 3d studio max ile ortaya güzel bir şey çıkar. Ama bunların hepsini profesyonel bilmek lazım :) öyle 1 programla profesyonel iş çıkmaz.

www.homecept.com | Ev dekorasyon ürünleri, konsept tasarımlar
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yawuz
    yawuz's avatar
    Erkek
    ne önerirsin hocam =?=

tahribat.com a can feda
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Free_Mans
    Free_Mans's avatar
    Erkek
    Proshow gold olabilir, corel video studio var yine onuda tavsiye ederim. Adobenin video montoj programı var, gerçekten çok iyi bilmem kullanabilirsen harika işler çıkartırsın, adobe premier die vs vs.

www.homecept.com | Ev dekorasyon ürünleri, konsept tasarımlar
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek

Proshow gold güzeldir =)

3+1 duaya bana php anlatırmısın =)

3 kulfal bi elham

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
Toplam Hit: 1976 Toplam Mesaj: 16