Her Kullanıcıya Ayrı Adres Verebileceğim Hazır CMS Varmı?
-
Yani birine account vericem
site.com/firma1 adresi onun olacak istediği dökümanı girecek böyle bişey lazım tercihen asp.net fakat php falan da olur tüm ihtiyacı karşıliycak gibiyse
-
Drupal subdomain module inceleyebilirsin hocam.
https://www.drupal.org/project/subdomain
-
-
Sharepoint
Kullanıcıya özel alt siteler oluşturulabiliyor ve izin verilebiliyor
Tasarım da değiştirilebiliyor
Döküman sistemi tartışılmaz zaten
-
Şıhım, destur almadan iki kelam edeyim. Haddimi aşarsam çarparsın.
Bir tane global.asax bu iş halledilemiyor mu?
Örnek verecek olursam, beni cizgi.site internet sitem var, ve her bir çizgi film kategorisini .site/pokemon vs.. şeklinde gösterebiliyorum.
Yanlış anladıysam affola.
-
JerusaLem bunu yazdı
Benim cms'i çok ufak bir modülle o hale getirebilrsin hoca
Abü senin cmsde sorunla karşılaşsam senden başka kaynak yok, yoksa iyi harbiden
Kategorileri kendim belirlemem lazım, account verdiğim yada editor yetkisini aktif ettiğim kendi alanı altına istediği kadar içerik girmeli ama karışık olmamalı yani
-
Sharepoint hiç kullanmadım, yapılır mı la onunla?
-
Wordpressle yapsam kullanıcı girince sadece icerik ekleme dışındaki menuleri görmemesini falan nasıl ayarlarım plugin bulsam?
kategori falan da ekleyememeli
-
wp kullanıcı yetkilerinde mevcut zaten yeni kullanıcı eklerken Abone - içerik sağlayıcı- Yazar-Editor-Yonetici şeklinde seçerek ekleyebilirsin. ayrıca wordpress role manager mi ne öyle bi eklenti ile yetkileri özelleştirebilirsin. link kısmı içinde fake subdomain ile firma1.site.com şeklinde yapıp kategorileri yönlendirip editorlere sadece kategoride post yetkisi verirsen çözersin
-
wordpress WPMU denilen şey senin aradığın bi araştır fazlasıyla işini görür WordpressMU
-
Wordpress Buddypres , Joomla da ise normal kendi özellikleri ile de yaparsın yada Jomsocial. İkisinde de deli derya kaynak var.