Her Saniye Takip Ediliyorsunuz
-
verigüvenliği burda devreye giriyor ve yükseliyor işte ;)
-
HyP-X bunu yazdı:
-----------------------------
(firefox/gizlilik; prblm
)
-----------------------------hıh?
-
WALLACEs bunu yazdı:
-----------------------------bazen insanlar buna inanır ama kiramen katibin meleklerine inanmaz. hayat garip tabiki
-----------------------------hasiktir hiç böyle düşünmemiştim. şimdi beynimde şimşek çaktı ve imana geldim. hemen namaza başlıyorum.
-
çaresi tüm tarayıcılar için
http://www.ghostery.com/ eklentisi kurmak ve bu dertten kurtulmak
-
Hocalar emin olun araştırma merkezindekiler ve googledekiler siz o eklentileri kurdukça gülümsüyorlardır.
-
Bu zaten bilinen bir gerçek. Şahsen gizlim saklım olmadığından umrumda değil.
Kendime dair bir şey anlatırsam; Bir ara Facebook yeni mesajlaşma sistemine geçtiğinde oluşan bir bug'tan dolayı bildirimde bulunmuştum ve hesabımda bazı işlemler yapılmıştı. 4 yıl önceki Facebook mesajlarıma kadar tamamı geri geldi. Bu da Facebook'un ilk hesap oluşturulduğundan itibaren hiçbir şeyi silmediğini gösteriyor. Silmelerini de beklemiyordum. Ancak bu kadar uzun vadeli bilgi tutulması şaşırtıcı gelmişti.
-
YasamaK bunu yazdı:
-----------------------------HyP-X bunu yazdı:
(firefox/seçenekler/gizlilik; prblm
)
-----------------------------hıh?
-----------------------------Olmayan bişe değil :D de ne işe ne kadar yarıyo tartışılır :D
-
GusFring bunu yazdı:
-----------------------------(Bknkz. Profilimdeki fotoğraf )
-----------------------------cok iyi be aga....
-
WALLACEs bunu yazdı:
-----------------------------bazen insanlar buna inanır ama kiramen katibin meleklerine inanmaz. hayat garip tabiki
----------------------------- -
WALLACEs bunu yazdı:
bazen insanlar buna inanır ama kiramen katibin meleklerine inanmaz. hayat garip tabiki
-----------------------------şu noktadan sonra imana geldim kardeş