Her Şeyi Kolunuzla Kontrol Etmenizi Sağlayan Mucizevi İcat
-
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=oWu9TFJjHaM
Evet değerli dostlar, her fırsatta teknolojinin bu süper hızlı ilerleyişinden korktuğumu dile getiriyorum. Şu geldiğimiz noktaya bir bakın, kolunuza ismi Wearable Gesture Control (Giyilebilir Hareket Kontrolü) olan bir aparat takıyorsunuz ve tıpkı Jedi Şovalyeleri gibi nesneleri uzaktan kontrol edebiliyorsunuz. Bu teknoloji şöyle 10-15 yıl önce ortaya çıksaydı gazeteler, televizyonlar bangır bangır “Uzay çağına girdik” diye haber yaparlardı ama bugün kimse iplemiyor, 149$‘ı olan herkesin satın alabileceği sıradan bir oyuncak gibi.
Cihaz hakkında daha detaylı bilgi almak için https://getmyo.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

Kaynak : Burdan
-
çok hoşuma gitti başarılı bence +++
-
150 dolar olursa gerçekten çerez gibi gider bu alet.
-
saçma
-
150 $ a böyle bir ürünü gerçekden vereceklerine inandınız mı?
Adam fiziğin elektriğin elektroniğin biyolojinin amına koyup böyle bir icat yapacak ve bunuda size 150 $ a verecek yani : )Bence video çok abartmış.Google bile en büyük özelliği multimedia kaydetmek ve navigasyon olan gözlüklere 1000 dolar istiyor.
-
u235 bunu yazdı
150 $ a böyle bir ürünü gerçekden vereceklerine inandınız mı?
Adam fiziğin elektriğin elektroniğin biyolojinin amına koyup böyle bir icat yapacak ve bunuda size 150 $ a verecek yani : ) -
Heroes'taki Sylar geldi aklıma : )

-
cannfree bunu yazdı
ne sinir bozucu tipti bu amk ..her izlememde buna küfrederdim
-
piradomim bunu yazdıcannfree bunu yazdı
ne sinir bozucu tipti bu amk ..her izlememde buna küfrederdim
birincisi sylar benim favori karakterimdi
ikincisi bu kolluk herşeyi kontrol etmiyor sadece elektronik şeyleri kontrol ediyor
üçüncüsü saylırın telekinezi yeteneği herşewyi kontrol ediyordu adam süperdi
-
Hocam oncelikle cihaz gercekten $149 + $10 (tax) = $159. Dunyanin heryerine + kargo parasiyla postalayabiliyorlar.
Ancak cihazin seri uretimi 2013 sonlari, yani henuz seri uretime girmemis. Ureten firma ise, kanadadaki su firma.
Firma Kanada'da bulunan University of Waterloo dan doktora mezunu olan 3 mekatronik
muhendisi tarafindan 2012 de kurulmus. Yani aslinda, bu cihaz icin sirket kurmuslar.
Verdigin linkte siparis verenler olmus, iyice okumadan vermisler siparisi. Aferin onlara.
Bu arada bunu begenenler, sunu da begenebilirler: www.makeymakey.com
mizahi tarafından 08/Mar/13 06:50 tarihinde düzenlenmiştir -
ben hala anlamadım tv'yi kontrol etme esasını... bu bizim tvlerle olmaz muhtemel usb bağlantısıyla oluyordur ... o vakit bütün hareketleri kodlamak mı gerekiyor tek tek ?