folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Her Sinirlendiğinizde Bu Yazıyı Okuyun !

Her Sinirlendiğinizde Bu Yazıyı Okuyun !

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Demodor
    Demodor's avatar
    Erkek

Adam yeni kamyonuna bakmak için evinden çıktığında, üç yaşındaki oğlunun gayet mutlu bir biçimde elindeki çekiçle kamyonunun kaportasını mahvettiğini görmüş. Hemen oğlunun yanına koşmuş ve çocuğun eline çekiçle vurmaya başlamış. Biraz sakinleşince oğlunu hemen hastaneye götürmüş. Doktor, çocuğun kırılan kemiklerini kurtarmaya çalıştıysa da elinden bir şey gelmemiş ve çocuğun iki elinin parmaklarını kesmek zorunda kalmış. Çocuk ameliyattan çıkıp gözlerini açtığında, bandajlı ellerini fark etmiş ve gayet masum bir ifadeyle, “babacığım, kamyonuna zarar verdiğim için çok özür dilerim.” demiş ve sonra babasına şu soruyu sormuş “parmaklarım ne zaman yeniden çıkacak?” babası eve dönmüş ve hayatına son vermiş.

Birisi masaya süt döktüğünde ya da bir bebeğin ağladığını işittiğinizde bu öyküyü hatırlayın. çok sevdiğiniz birine karsı sabrınızı yitirdiğinizi anladığınızda, önce biraz düşünün. Kamyonlar onarılabilir, ama kırılan kemikler ve incinen duygular hiçbir zaman onarılamaz; genellikle kişiyle performansı arasındaki farkı göremeyiz. İnsan hata yapar. Hepimiz hata yaparız. Fakat öfkeyle ve düşünmeden yapılan şeyler, insanı sonsuza kadar rahatsız eder. Harekete geçmeden önce durun ve düşünün. Sabırlı olun. Anlayış gösterin ve sevin..

VUR VUR İNLESİN FİLİSTİN DİNLESİN.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

Benim hayat Prensibimdir bu, Saldırıya Geçeceğim bir Zat ise, Heleki Ailemden birisi ise Bir değil 10 defa Düşünürüm, Bu Yüzden Belki Fakir ama Mutlu bir insanım. Yazın Harika gerçekten Çok Duygulandım.

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dunyahali
    dunyahali's avatar
    Erkek
    hikaye kısa ama vurucu.

DiBe VuRmAyA bİrAz DaHa Az KaLdI..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mylitta
    Mylitta's avatar
    Erkek
    cok anlamlı yaw ):

Ayılıp bayılıp ayılıyoruz, bütün sokakları ayıkıyoruz
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolySeclorum
    HolySeclorum's avatar
    Erkek
    Güzel yazıymış :)

Her Hakkım Saklıdır
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    demirci
    demirci's avatar
    Erkek
    bunlari dusunmek icin hikaye okumaya gerek yok..

Bir vatanin vardi da biz mi aldik elinden Bir bayragin vardi da biz mi indirdik. dedeleriniz zamaninda savasti da biz mi ellerinden aldik simdi sen neyin hakkini istiyorsun simdi sen nerenin bir karis topragini istiyorsun 30 yildir ruyalardasin birak bu siyonist gorusu birak bu ermeni dusunceyi birak....
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WebCrow
    WebCrow's avatar
    Erkek
    babası oğlum sen kertenkelemisin der ve çocuğun hayatına son verir :|
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolyDemon
    HolyDemon's avatar
    Erkek
    Sinirli değil de ben kafam güzelken okudum. Şimdi sanki parmaklarım yok gibi yaa
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Abendrot
    Abendrot's avatar
    Erkek
    Aşırı agresif bi insanım.. hergün sevgilimle kavga ederim bağırır çağırırım hatta.. elimde değil ama istemeden yapıyorum hepsini sinir hastasıyım.. bu yazı beni gerçekten çok derinden vurdu.. abi çok saol be belki sırf bu yazı yüzünden düzelmeye dahada gayret gösterecem.. :'(

Ode To Melancholy.. Acı Ve Şarap..Verebileceğin En Ölümlü Tadı Ver Bana!..
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZoRKaYa
    ZoRKaYa's avatar
    Erkek
    Sinirli birisiyim... Baya baya bildiğiniz sinirli ama hiçbir zaman sinirmi sevdiğim insanlardan çıkarmam... Direkt bana itici gelen insana hedef gibi yönelir bulaşırım onun bana takmasını sağlarım... Ondan sonra nasıl olsa o bulaşır kavga çıkar tüm stresimi atarım... Demodor yazın güzelmiş saolasın hocam (:
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gladiator
    Gladiator's avatar
    Erkek
    harbi güzel anlamlı bişi
Toplam Hit: 2101 Toplam Mesaj: 17