Her Taraf Dolandırıcı Kaynıyor Ya
-
2 tane interaktif bankacılık hesabım var ama bu banka yok beni dolandırmak mı istiyorlar anlamadım ayrıca junka düşmüş mail. abi heryer dolandırıcı kaynıyor valla ya..Oyak Bankta HEsabım yok benim ayrıca oyak bank fln varmı türkiyede hiç denk gelmedim ben.Oyakbank Havale DekontunuzKimden: Oyakbank (hizmet@oyakbank.com.tr)Gönderme tarihi:19 Şubat 2008 Salı 10:05:40Kime:narkoz_mrt@hotmail.comKarakter kümesi: Otomatik Seçim---------------------------Türkçe (Windows)Japonca (Shift-JIS)---------------------------Arapça (Windows)Baltık (ISO)Baltık (Windows)Batı Avrupa (ISO)Batı Avrupa (Windows)Japonca (EUC)Japonca (JIS)Japonca (JIS-1 bayt Kana'ya izin ver)Japonca (Otomatik Seçim)Japonca (Shift-JIS)Kiril (ISO)Kiril (KOI8-R)Kiril (KOI8-U)Kiril (Windows)Kore dili (ISO)Kore dili (Otomatik Seçim)Latince 9 (ISO)Orta Avrupa (ISO)Orta Avrupa (Windows)Tay dili (Windows)Türkçe (ISO)Türkçe (Windows)Unicode (UTF-7)Unicode (UTF-8)Vietnam dili (Windows)Yunanca (ISO)Yunanca (Windows)Çince Basitleştirilmiş (GB18030)Çince Basitleştirilmiş (GB2312)Çince Basitleştirilmiş (HZ)Çince Geleneksel (Big5)İbranice (Windows) Fazlasını öğrenin
Sayin Oyakbank Musterisi;
Hesabiniza 19/02/2008 tarihinde Metin ERBEYtarafindan 280 YTL. havale edilmistir. Yapilan havale ile ilgili ayrintilar asagidadir.
Gönderen : Metin ERBEY
Miktar : 280,00 YTL. ( iki yuz seksen yeni turk lirasi )
Sube : Ankara / Maltepe
Aciklama :
Havale onay ve/veya red islemi icin asagidaki linkden internet bankaciligini kullanabilirsiniz. ve/veya hesabinizda gerekli incelemeleri yapabilirsiniz. Size havale yapan kisinin bilgileri icin asagidaki linki kullanabilirsiniz.
https://intbank.oyakbank.com.tr/FWF/login.jsp?transaction=GZ465MT234.secure&ssl=2&intsube=onay&comp=400 -
Ordu YArdımlaşma Kurumu
şimdi özelleşti.yada ööle bişiler oldu
war oyakbank adı hala değişmediyse
-
onay linkinide vermişsin biri tıklayım onaylasa nolcek :D
-
JordanoR bunu yazdı:
-----------------------------
onay linkinide vermişsin biri tıklayım onaylasa nolcek :D
denemek LAZIM ;) -
http://www.oyakbank.com.890m.com/tr :F a yönlenio güzelmiş
-
Dostum Oyak Bank diye bi banka var. Fekat internet bankacılıgı degil bu olay internet banka dolandırıcılıgı :D Olmadı yakın bi sube ögren yada direk oyak bank internet adresinden ögren :l Yani oradaki link e tıklayıp iş yapamamanı tavsiye ederim şiddetle :D
-
narkozMRT bunu yazdı:
Gönderen : Metin ERBEY
Miktar : 280,00 YTL. ( iki yuz seksen yeni turk lirasi )
Sube : Ankara / Maltepe
Aciklama :
Havale onay ve/veya red islemi icin asagidaki linkden internet bankaciligini kullanabilirsiniz. ve/veya hesabinizda gerekli incelemeleri yapabilirsiniz. Size havale yapan kisinin bilgileri icin asagidaki linki kullanabilirsiniz.
https://intbank.oyakbank.com.tr/FWF/login.jsp?transaction=GZ465MT234.secure&ssl=2&intsube=onay&comp=400
Linke dikkat!!!Bankalar ne zamandan beri bedava host kullanıyor vay be ilginç doğrusu
-
Hmm... baya güzel yapmış baya inandırıcı hemde link baya süper yaws :D bilmeyen cuk diye yer vesselam :| adam akıllı silmiş hemen hostingden phishing i (:
-
Dolandırıcı sitesi free linke giriyor 000webhost diye bir yere..
-
ne yontemler var akillara zarar
bu yine hesabiniza havale para gelmis diyor
bi defasinda bana xxx bankasi xxx nolu hesabiniza xxx kisiden 750,00 YTL para transfer ettiniz. islemi siz yapmadiysaniz asagidaki linkten login olup iptal ediniz diye.
insanlar hesabinizdan para gitmistir diye gorunce hiddetle o adrese giriyor sonra hesapda ne kadar para varsa puf oluyor :)
internet bankaciligini kullaniyorsaniz mutlaka ve mutlaka AKILLI ANAHTAR veya AKILLI SMS i kullanin. kullanici adi sifresi adamin eline gecsede bi b.k yapamiyor
-
Bu mailin aynısı bu gün banada geldi.Linke baktım tıkladımda serverı hata verdi :D bende sildim