Her Tık Başına 1 Euro
-
Bu 1 euro yu omrum boyunca saklayacagım... : D
-
ilk defa netten para kazanıom harika bişe :D
-
gomik oğlan ehuehuehu :D ama bi taraftanda ağlanacak haldeyiz haa ülkenin durumuna bak a q...
-
attack bunu yazdı:
-----------------------------ona benzer bi el hatırlıyom ben bi indexte :)
rene bu arada madalyaları 5lemiş a.k :D
-----------------------------
Anna holy takmış la :)
-
Layn Bu Çevrimiçi Nah Çekme Servisi :D OrginaLi : http://nolur.com Daha 1-2 Ay Önce Görmüştüm.
-
aq muhauhau işyerindym tıkladım linke o sırada patron geldi kolay gelsn fln dio ekrana bakıo çat die bi acıldı muuha ben içmden koptm adeta m hauzhzuhaha=DDD adam döndü gitti=)))
-
renegadealien bunu yazdı:
----------------------------- attack bunu yazdı:
-----------------------------ona benzer bi el hatırlıyom ben bi indexte :)
rene bu arada madalyaları 5lemiş a.k :D
Anna holy takmış la :)
Abi olaya bak Anadoluda bir deyim varya "yedigim lokmalarimi sayiyorsun" diye :) attackta renenin madalyalari sayiyor :P
1Euro benim hesaba ne zaman yatacak :P
-
Güle güle harcayın beyler :)
Tabi diğer arkadaslarımızdanda esirgemeyin bu fırsatı,herkes euro milyoneri olsun :)
Not: Bi arkadasa söledim,hiç gerçek mi yalan mı demedi-linke tıklayısıya kadar hayaller kurdu :) 'Olum var ya ilk hemen okulu bırakırım,1 hafta tıklasam sülalem kurtulur a.k,ondan sonra iş açarım,offf süper a.k' :)
Gerçi onun hayallerini yıkmak istemezdim,içimde burkulmadı değil-ama şakayla karışık bunu yapmam gerektiğini anladım dün gece :) -
baştakiler ülkeyi parselleyip parselleyip satarken, tmsf el koyduğu büyük şirketleri yabancılara peşkeş çekerken(telsim,yakında atv....),borç alıp alıp gizli anlaşmalar imzalanıken........
-
ben bu "1 yuro" yu çerçeveletirim duvara bile asarım..
Toplam Hit: 3045 Toplam Mesaj: 22