Her Yerde Böylemi?
-
renegadealien bunu yazdı
Ben bu olayı 13 yıldır yaşıyorum :)
İş cıkarsa artık, yapması için, sarıyı gönderiyorum.
Eğer ilgili bi yerde değilsem, o zamanda tesisatcıyım diyorum.
Bi cok kişi tesisatcı olarak biliyor beni.
Çok sorarlarsa elektrik tesisatcısıyım.
Hoca tesisatçı deyince millet musluk contası değiştirtmiyormu ?:)
-
Soran olursa uzay muhendisiyim diyorum. Uzun bi sessizlik olur. kimse bi sikiim bilmedigi icin en fazla napiyosunuz siz diye sorar. bende fenerbahcede sag acik oynar diyorum muhabbet bitiyor.
-
ErotikPanda bunu yazdıSoran olursa uzay muhendisiyim diyorum. Uzun bi sessizlik olur. kimse bi sikiim bilmedigi icin en fazla napiyosunuz siz diye sorar. bende fenerbahcede sag acik oynar diyorum muhabbet bitiyor.
haha hiç bilinmeyen bir meslekte söylemekte bir çözüm ola bilir
-
Ben bir garip devlet memuruyum sırf bilgisayar merakım var diye çevrem her elektronik arızasında yada satın almasında ilk bana danışıyor bıktım artık illalah dedim hafatda en az birtane bilgisayara format atıyorum kurumdaki birinin bilgisayarına :/ hepsi tanıdık kıramıyorumda benimde işim düşüyor bunaldım iyice ....
zeg392 tarafından 20/Şub/13 15:54 tarihinde düzenlenmiştir -
Arkadaş bir de ailen yokmu onlar başa bela :S Abimin arkadaşının pc'si bozulsa kardeşim yapar anlar o bu işlerden :S mk banada bi danış la .
Pdf nin üstünde oynama yapılıcak ablam direk face profil linkimi atmış mk :S paso mesaj surasını soyle yap burasını soyle yap. Bi tane resim görür erdi bu nasıl yapılmış :S nerden biliyim mk :s
Biri teknolojik bir alet mi alıcak bizin ufaklıga sor bi baksın o bilir en ucuzu nerde. AMK banane milletin alıcagı birşeyi araştımak banamı düşmüş sanki bana alınıcak mk :S
daha neler var mk bari bilmiyorsun bileni dinle arkadaş.milletimizde sormak yada yapılan işe saygı duymak yokki :S
-
bu muhabbet uzun süredir var, birşeyi bilmiyorsunuz diye sizi aşağılayan adamın işini neden yapıyorsunuz hala anlamış değilim.
-
ben buldum çözümü, meşgulüm kendi pc me bile bakım yapamıyorum artık diyorum bir arkadaşımın kartını verip, adımı verirsen indirim yapar diyorum tertemiz
-
hadi siz pc veya elektronik uzerine okuyorsunuzda bunlarla karsilasiyorsunuz.peki ben ? ing uluslar. iliski. okuyorum ne alakadi var? az once birisi aradi neden win 8 uzerine win 7 kuramiyorum dedi? ben ne bileyim deyince o zaman bilgisayarciya bi gotureyim dedi.eee bi zahmet di mi ama? demekki muritlerin ortak kaderi bu
-
Buremba bunu yazdı
bu muhabbet uzun süredir var, birşeyi bilmiyorsunuz diye sizi aşağılayan adamın işini neden yapıyorsunuz hala anlamış değilim.
aynen hocam. çok biliyorsan sen yap deyip çekip gideceksin.
Fatih tarafından 20/Şub/13 16:48 tarihinde düzenlenmiştir -
Herkesin başına geliyor hoca takma kafaya o kadar. Format falan geçtim beni indirdikleri oyunu crackleyemiyorlar diye arayan adamlar bile var. Telefon falan kapatıyorum evdeyken, bir yerden sonra kaldırmıyor kafa hani "işin var mı? meşgul müsün?" demek de yok "hacı bir yardım etsene yaa" diye giriyorlar. :D