folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Her Yıl Onlarca Kişinin Ölmesine Rağmen İlginin Artığı Spor Dalları

Her Yıl Onlarca Kişinin Ölmesine Rağmen İlginin Artığı Spor Dalları

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nautilus
    Nautilus's avatar
    Erkek

Aslında spor dallerı demek doğrumudur bilmem ama bi de siz düşünün

Yüksak serbest atlayış (Base Jumping)

Yüksek binalar, kuleler ve köprülerden paraşüt ile atlamaya dayalı spor dünyanın her bölgesinde yasal değil. Her yıl 5 ile 15 kişi bu nedenle ölüyor.

Helikopter kayağı

Helikopterle dokunulmamış karlı zirvelere giden kayak grupları, bir çığ altında kalma riskini göze alarak kar bulutları arasında kayak yapıyorlar. Seyahat acentaları bu aktivite için %10 ile % 20 arasında sigorta farkı alıyorlar. (kimbilr kaç kişi çığ altında kaldı onun için her hangi bi sayı yok :D)

Dalga sörfü

Bu sporda baş etmeye çalıştığınız dalgalar için büyük kelimesi yeterli olmuyor. Dalgalar tarafından yutulma tehlikesinin yanı sıra kaybolmanız da söz konusu olabilir.

Dalış

Su altında nefes kontrolüne dayalı olan bu spor gittikçe popüler hale gelmekte. Fakat basınç farkından dolayı gerçekleşen �vurgun� olayı ve su altında karşılaşılan diğer tehlikeler nedeniyle ölümcül sporlar arasında sayılabilir.

Mağara dalışı

Kaybolma, beden ısısının düşmesi, dalış arkadaşınızdan ayrılmanız, düşük ışık, havasızlık bu sıra dışı sporun tehlikelerine zemin hazırlamakta. 1960 yılından bu yana 500 kişinin hayatını kaybettiği belirtiyor.

Rodeo

Vahşi bir boğanın üzerinde en uzun süre kalmaya dayalı bu spor ölüm tehlikesinden çok yaralanma oranının yüksekliği ile ünlü.

Yat kay

1970� li yıllarda Kaliforniya�da başlayan bu yarış sporunda neredeyse asfalta değecek mesafede motorunuzla hız yapmanız gerekiyor.

Dağcılık

Dağcılığın her aşamasının bir risk taşıdığı belirtiliyor. İyi bir ekibiniz olsa bile değişen şartlar ya da aniden gelişen bir olay sonucunda hayatınız tehlikeye girebilir.

BMX ile akrobasi

Bisiklet ile izleyenleri heyecanlandıran hareketlerin sergilendiği bu spor nedeniyle bilinen bir ölüm yok fakat yaralanmaya oldukça açık bir spor.

Rafting

Akıntı yönünde dalgalarla boğuşurken suyun sizi yutması ve yanınızdakilerin bunun farkına varmaması bu sporun en büyük risklerinden.

şizofren olabilirsiniz yardım alın!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bella_ciaa
    bella_ciaa's avatar
    Erkek
    çok ilginç kendi sitemede atıcam

Rüyamda Ben Ve hazreti Fethullah hoca abey efendi aynı Keranedeydik. İkimizde Aynı Kaşarı Zükmek İstedik. Ben Qarıyı Ona Vermeyince Fışfışla Fışfışlaya Ağlamaya Ve Vaaz vermeye Başladı. "Evladım Dünya Geçicidir (fışfışpırrt) Paylaşamadığınız bişey Varsa; Önce Arkadaşına İkram Et. Sonra Sen Yap... :D
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek

Yüksak serbest atlayış (Base Jumping) 

bigün bunu yapıcam kesin yapacam hemde

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ceza06
    ceza06's avatar
    Dişi

bende bu yatkaya merak saldım ilginç bişi

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Madcrazy
    Madcrazy's avatar
    Erkek
    bmx ile akrobasyi çok seviyorum ama onu yapmak çok masraflıdır özel bisiklet özel park alanı özel eğitim hayal yani :O

Hardcore Gamer - Android Game Developer
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    birdubleraki
    birdubleraki's avatar
    Dişi

bunları yaparken salak salak ölenlerin yüzünden olan bizlere oluyor.bunlardan bi kaçını yapmak için izin istiyom millet ölünce kimse izin vermiyor.yemiyosa kalkışma yaw allah allah..

Sana ben hayaller düşler büyüttüm Sana ben gözümde yaşlar büyüttüm Sana ben hummalı aşklar büyüttüm Söyleyemedim ((((hepsenolacaksın))))
Toplam Hit: 1775 Toplam Mesaj: 6