folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Her Yolu Denediğim Youtube Kanalı Projemde Canlı Yayın Denemelerindeyim

Her Yolu Denediğim Youtube Kanalı Projemde Canlı Yayın Denemelerindeyim

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MustyKTE
    MustyKTE's avatar
    Erkek
    Naruto bunu yazdı

hocam fotoğraflar çok güzel nasıl çekebiliriz böyle fotoğraflar kamera bilgisi alabilirmiyiz? bu konu hakkında videon varmı?

hocam instagram hesabımdaki fotoğrafları diyorsan eğer, 
    eğitim aldım büyük bir ustadan. uzun zamandır insan ve yaşam temalı belgesel fotoğraflar çekiyorum. kendimi geliştirmeye devam ediyorum. fotoğraf çekmek bambaşka bir boyutmuş. 

hşşşt.. instagram.com/m.cebecioglu
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    carizart
    carizart's avatar
    Erkek
    MustyKTE bunu yazdı
    Naruto bunu yazdı

hocam fotoğraflar çok güzel nasıl çekebiliriz böyle fotoğraflar kamera bilgisi alabilirmiyiz? bu konu hakkında videon varmı?

eğitim aldım büyük bir ustadan. uzun zamandır insan ve yaşam temalı belgesel fotoğraflar çekiyorum. kendimi geliştirmeye devam ediyorum. fotoğraf çekmek bambaşka bir boyutmuş. 

Daha önceden görüp fotoları takip etmişim kardeşim gerçekten güzel kareler. Tahribat tan olduğunu görünce daha sevindim. Aslında bu konuda YouTube kanalı açsan güzel olur.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MustyKTE
    MustyKTE's avatar
    Erkek
    carizart bunu yazdı
    MustyKTE bunu yazdı
    Naruto bunu yazdı

Daha önceden görüp fotoları takip etmişim kardeşim gerçekten güzel kareler. Tahribat tan olduğunu görünce daha sevindim. Aslında bu konuda YouTube kanalı açsan güzel olur.

Mevcuttaki kanalı bi başarayım, sıra ona da gelecek hocam. Teşekkür ederim 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Castaway
    Castaway's avatar
    Homo

Medieval Age Tavern paylaşır mısın, bu aralar buna sardım, arkaplanda açıyorum

...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MustyKTE
    MustyKTE's avatar
    Erkek
    Castaway bunu yazdı

Medieval Age Tavern paylaşır mısın, bu aralar buna sardım, arkaplanda açıyorum

Hocam bu dediğin iyiymiş, biraz araştırmam lazım. Telifsiz müzik bulmam lazım buna uygun. Bulursam yapayım. 

Toplam Hit: 1517 Toplam Mesaj: 16
kanal