Her Yolu Denediğim Youtube Kanalı Projemde Canlı Yayın Denemelerindeyim
-
Naruto bunu yazdı
hocam fotoğraflar çok güzel nasıl çekebiliriz böyle fotoğraflar kamera bilgisi alabilirmiyiz? bu konu hakkında videon varmı?
hocam instagram hesabımdaki fotoğrafları diyorsan eğer,
eğitim aldım büyük bir ustadan. uzun zamandır insan ve yaşam temalı belgesel fotoğraflar çekiyorum. kendimi geliştirmeye devam ediyorum. fotoğraf çekmek bambaşka bir boyutmuş. -
MustyKTE bunu yazdıNaruto bunu yazdı
hocam fotoğraflar çok güzel nasıl çekebiliriz böyle fotoğraflar kamera bilgisi alabilirmiyiz? bu konu hakkında videon varmı?
eğitim aldım büyük bir ustadan. uzun zamandır insan ve yaşam temalı belgesel fotoğraflar çekiyorum. kendimi geliştirmeye devam ediyorum. fotoğraf çekmek bambaşka bir boyutmuş.Daha önceden görüp fotoları takip etmişim kardeşim gerçekten güzel kareler. Tahribat tan olduğunu görünce daha sevindim. Aslında bu konuda YouTube kanalı açsan güzel olur.
-
carizart bunu yazdıMustyKTE bunu yazdıNaruto bunu yazdı
eğitim aldım büyük bir ustadan. uzun zamandır insan ve yaşam temalı belgesel fotoğraflar çekiyorum. kendimi geliştirmeye devam ediyorum. fotoğraf çekmek bambaşka bir boyutmuş.Daha önceden görüp fotoları takip etmişim kardeşim gerçekten güzel kareler. Tahribat tan olduğunu görünce daha sevindim. Aslında bu konuda YouTube kanalı açsan güzel olur.
Mevcuttaki kanalı bi başarayım, sıra ona da gelecek hocam. Teşekkür ederim
-
Medieval Age Tavern paylaşır mısın, bu aralar buna sardım, arkaplanda açıyorum
-
Castaway bunu yazdı
Medieval Age Tavern paylaşır mısın, bu aralar buna sardım, arkaplanda açıyorum
Hocam bu dediğin iyiymiş, biraz araştırmam lazım. Telifsiz müzik bulmam lazım buna uygun. Bulursam yapayım.