Her Yöne 500 Dakika 5000 Sms Ve Sınırsız İnternet Tarifesi
-
raul bunu yazdıecstatic_60 bunu yazdı
avea'nın sitesinde bi bilgi bulamadım bu kampanyayla ilgili...birisi link verebilir mi?
dostum kişiye özel bu tarife onların seni araması lazım
hay amk o zaman telefon beklicez -
Hocam ben de aynı tarifedeyim 2gb dan sonra 128kbps ye düşüyor. Ben avea kullanıcısı olduğumdan 30 lira idi bize tarife. 4-5 aydır kullanıyorum 31 veya 32 lira geliyo sanırım şu telsiz vergisi şeyi yüzünden. Memnunum bir sıkıntısını görmedim henüz :)
-
En iyisi bimcell ağa :D
-
bu 1 ayda 3 tane operatör değiştirdim, hepsini şöyle özetleyim,
ilk başta turkcell dim. yaklaşık 8 senedir kullanıyordum turkcell i. bunlar bir gün benim canımı sıktılar, 10 mbl ık interneti günlük 19 liraya kakalamaya çalıştılar bana. yanlış okumadın :) 10 mb kotalı internet günlük 19 lira :) hemde kotayı aştıktan sonra y.rak gibi bedel ödettiriceklerdi. tepem attı.
avea nın web sitesine girdim. 30 tl ye 500 dk her yöne 2 gb ak lı sınırsız internet 5.000 sms (sms miktarından emin değilim) tarifeye rastladım. çok cazip gelmişti. birde dışarda telefondan interneti paylaşarak pc den her yerden internete bağlı olabilirim düşüncesiyle geçmeye karar verdim. üstelik tahaüt felan gerekmiyordu. ne zararı olur ki diye düşünerekten geçtim aveaya faturalı olarak. hattım aktif olduktan 2 gün sonra lanet etmeye başladım avea ya. hiç bir yerde çekmiyor kodumun telefonu. istanbulda oturuyorum, almadan önce " köyünde bile çekicek " demişlerdi, güzelşehir de çekmiyor daha. direk gittim vodafone a,
aylık 25 tl ye bi tarifeye rastladım. 500 mb internet, 5.000 sms ve 500 dk her yöne. şuanlık memnum.
1 hafta boyunca avea kullanmış oldum. (vodafone hattım aktif olana kadar).
şimdi vodafone kullanıyorum 1 haftadır. şöyle maddeler halinde özetleyim,
- Turkcell tam bir paracıdır. Fahiş fiyatlara hizmet verirler ama kalitelidir. özellikle müşteri hizmetlerini çok seviyorum.
- avea'nın çok cazip tarifeleri vardır fakt bok gibidir. hiç bir yerde çekmez. hele de merkezi bi yerde değilseniz. ayrıca müşteri hizmetleri telefonu "ALO" diye açmaktadır.
- vodafone hepsinin ortasıdır fakat bir yönü var ki beni çıldırtıyor, her telefon görüşmesinden sonra telefonda bi uyarı çıkartıyor. "Telefonunuz ses çaldı" şeklinde. vaz geç diyorum sonra da kart vizit yollamak istermisin 23 Kuruş'a diyor. her telefon görüşmesinden sonra 2 kere vazgeç seçiyorum. beni sinir etti.
şuanda vodafone dan memlunum. eğer ben çok para öderim iyi hizmet alırım diyorsanız Turkcell, yok ortaya karışık diyorsanız Vodafone, yok ben bokum gibi iletişim kurmak istiyorum diyorsanız avea.
-
raul bunu yazdı
beyler korktuğum olay şu . zaten bunların faturalıya geçin diye kıçlarını yırtmaslarının sebebi de şu
bakın adamın başına ne gelmiş :
Avea seç tarifesi için geçen ay gittigim Akbatı Avm Esenyurt Nokta Lojistik iletişim Avea Şubesindeki Bayan elaman SEÇ tarifesinden hangi paketleri istedigimi sordu ve 45 liralık 500 dk 5000 sms sınırsız internet istedigimi söyledim.
Onayladı numara taşıma işlemimi, gerçekleşmesinin 4-5 gün alacagını ve 2 gün icinde de adıma kayıtlı bir fatura göndermemi söyledi. 1 ay boyunca 500 dk 5000 sms sınırsız internet paketim var diye bilerek kullandım. Fakat dün 23 Agustos 2012 tarihinde Avea'dan ön ödeme olarak ''650'' lira istenildigi mesajı geldi.
Hemen müşteri hizmetlerini aradım ve bir yanlışlık oldugunu söyledim müşteri hizmetlerindeki bayan bana bir borcum ya da faturam olmadıgını o miktarı ödemememi söyledi.
Akşam 4 5 saat sonra ise ikinci bir mesajla '' 1. 325. 63 TL '' tutarında faturamın oldugu mesajı geldi. Tekrar müşteri hizmetlerini aradım fakat sonuç alamadım numaram taşınırken bana kendim seçmem gerektigi bilgisi verilmedi şubedeki çalışanın hatasını bana ödetmek istiyorlar!aynı şey arkadaşımın başına tcellde geldi. müşteri hizmetleriyle konuştu, faturasını paket tutarına indirdiler. büyütülmüyor diye biliyorum bu tür problemler.
-
Soz yazıp bilmem neye yollarsan 1 yıl boyunca 20 tl oluyormuş haco. Yazmazsan 25 oluyormuş 6 aydan sonra.
-
ecstatic_60 bunu yazdıraul bunu yazdıecstatic_60 bunu yazdı
avea'nın sitesinde bi bilgi bulamadım bu kampanyayla ilgili...birisi link verebilir mi?
dostum kişiye özel bu tarife onların seni araması lazım
hay amk o zaman telefon beklicezyok hocam kişiye özel değil bu olay ,
aslında tarife 500 dakkası 20 tl , ama taahhüt verirsen 12 aylık sana her ay 5000sms ve sınırsız internet (1gb akk) hediye diyo.
faturasızsa hattınız herkese açık.
++ ecstatic_60 hocam tokatlımısın sen :D
piradomim tarafından 02/Eyl/12 16:03 tarihinde düzenlenmiştir -
arkadaşlar geçenlerde bende baktım bu tarfeye
en ince detayına kadar dh de bulabilirsiniz..
http://forum.donanimhaber.com/m_64289597/mpage_1/key_/tm.htm
-
hocam sana tavsiyem asla ve asla faturalıya geçme. İnanmayacaksınız ama faturalı olunca su gibi gidiyor data, farklı bindiriyorlar ..
-
vodafone'liyim şimdi benim buna geçme şansım yok mu yav böyle birşey arıyorum :W