Her Yöne Ücretsiz Konuşanlar. Dikkat!
-
Mesaj gönderip almayın sakın :D aveayı bırakın hatta
-
tarifesine baktim. her yone 3 bin dakika olana. sms gonderme 25 kurus alma konusunda birsey yok..
-
shadowans bunu yazdı:
-----------------------------Bugün bi arkadaş anlattı. Türkselin kamu sınırsızı mıymış neymiş
Faturası 250 lira gelmiş.
Sebep?
3000 dakka veriyolarmış. Ama türkselin bi dakkası 7 saniyeymiş aslında. Yani sen 7 saniye konuştuğun paraya 1 dakka parası veriyosun aman diyeyim dikkat.
-----------------------------
Öyle şey olmaz.Ne demek 7 saniyesi 1 dakikaymış!Dava açarksan hakim gülerek sana hak verir eminsen!Evrensel saat ölçülerine aykırı düşmezler,abarttın bence... -
Bu ülkede hakkını aramayana kimse hakkını vermez kardeşim. Buyrun dinleyin aveanın ne mal olduğunu.
http://www.youtube.com/watch?v=ecjr2nP2wOU
-
schizophrenictr bunu yazdı:
tarifesine baktim. her yone 3 bin dakika olana. sms gonderme 25 kurus alma konusunda birsey yok..
tekrar bi sözleşmesini oku bakıyım -
bunlara izin veren yasasın,yasamayı yapanın,bu yasayı koruyanın ta amına koyıyim.
-
adil kullanım ilkesi diye kendilerine göre bi yasa çıkartmışlar.. ona göre değişiklik yapıyorlar... avea geçen gün o 10000 dk yı 3000 e indirdiği için açılan davada sadece 45 milyar ceza ödeyip kurtuldu.. adamlar yasa açıklarından faydalanarak kendilerine has yasa düzenliyorlar :S
-
shadowans bunu yazdı:
-----------------------------Bugün bi arkadaş anlattı. Türkselin kamu sınırsızı mıymış neymiş
Faturası 250 lira gelmiş.
Sebep?
3000 dakka veriyolarmış. Ama türkselin bi dakkası 7 saniyeymiş aslında. Yani sen 7 saniye konuştuğun paraya 1 dakka parası veriyosun aman diyeyim dikkat.
Yalan.. Turkcellin sınırsız kamu tarifesi yok.45 ytl ye 1500 dk veriyo.Ayrıca yine 7 sn görüştüğünde 1 ddk ya tamamlamaz. 6 sn de bir ücretlendirilirsin.Yani sen 3 saniye görüştüysen sistem bunu 6 sn yeye tamamlar.19 sn görüştüysen sistem bunu 24 sn yeye tamamlar.1dk ücreti ödemezsin.ve 1 dk düşmez paketinden.Mutlaka farklı kullanımları vardır.Ondan faturası yuksek gelmiştir.Adamlar sana 1500 dk konusma 45 ytl diyo.eee sen sms atarsan internet,yurtdısı vs vs farklı kullanımlar yaparsan ücretini ödersin.Bilinçli kullanmak lazım. -
tolgasen bunu yazdı:
schizophrenictr bunu yazdı:
tekrar bi sözleşmesini oku bakıyım
-----------------------------elimde yok. biri link verebilir veya buraya yazabilirse iyi olur?
-
3000 dk 75 kisi diolar ama aradim gorustum yok dedi kiz istediginiz kadar insanla konusabilirsiniz 75i gecse bile 3000 dk gecmesin dedi. o zaman 75 ne dedim konstu bolbol bisey anlamadim ..