Her Yönüyle Php 6 Mi ? A'dan Z'ye Php Mi ?
-
hocam hepsi hd 720p 16 video boyut yaklaşık 4.5 gb
şimdi havalanındayım akşama eve varsam off yol yorgunluğu :D
ancak yarın uplarım -
zumsuk bunu yazdı
abicim şu adamın bu dğeil bi önceki kitabını aldım ; sana şöyle diyim, hayatımda gördüğüm en mükemmel Türkçe kaynak. Diğerleri hikaye ;
internetin olmadığı zamanlarda bile işine yarar. Diğerleri internet olsa bile zor işe yarıyor. Kitaptan öğrenmen zaten zor. Fakat bu adam nerdeyse bütün fonksiyonları, özellikleri falan göstermiş.
A'dan Z'ye PHP'den şaşma derim.
---
edit:
stored procedure'e kadar girmiş adam.
seo, json, ajax, api, sql lite, oop, alışveriş olayı, curl vs.. vs..
Bak sınırsız kategori var. Bunlar basit mantıklar fakat daha önce bir kitapta anlatıldığına rastlamadım.
dipnot: 1 yıldır programlama ktaplarına bakmıyorum. Belki daha sağlamları çıkmıştır. Git arşatır bak. Fakat uzun süredir php ile uğraşıyorum; bir ton e-kitap falan indirdim , normal kitap var hepsini çöpe at.
Programlama konusunda delphi vs.. de dahil bir sürü kitabım var ama 3-4 tanesi saklanmaya değer. Dandik diğerleri ve bu kitap mükemmel kaçırma derim.
alıyım o zaman hocam hemen elimin altında olsun
-
A'dan Z'ye direk php'ye yönelik bir kitap. MySQL'de öğrenmek istersen 4 yıl kadar önce şu kitabı almıştım. Tamamını okumadım fakat özellikle mysql temellerinden başlayıp ileri seviyeye kadar gayet güzel anlatıyor. PHP anlatımları da gayet güzel. Tavsiye edebilirim.
http://www.kitapyurdu.com/kitap/default.asp?id=84364
Fakat bu kitapta dikkat et herkes için ve uzmanlar için olanları var. Uzmanlar için olanını al. Herkes için olanı beş para etmez sadece döngü falan gösterip bırakıyor. Bunda başlarda önce temel bilgilere yer verip sonra projelerinde aktif olarak kullanabileceğin konulara ağırlık veriyor.
Tabi bana sorarsan kitaba hiç gerek yok ama sanırım elinin altında bir kaynak olmasını istiyorsun. Kitabı edindikten sonra bir süre sonra kendin bayıp bırakacaksın. Tecrübeyle edinmen lazım bunu yoksa hep içinde ukte kalıcak :) -
Slothere bunu yazdı
A'dan Z'ye direk php'ye yönelik bir kitap. MySQL'de öğrenmek istersen 4 yıl kadar önce şu kitabı almıştım. Tamamını okumadım fakat özellikle mysql temellerinden başlayıp ileri seviyeye kadar gayet güzel anlatıyor. PHP anlatımları da gayet güzel. Tavsiye edebilirim.
http://www.kitapyurdu.com/kitap/default.asp?id=84364
Fakat bu kitapta dikkat et herkes için ve uzmanlar için olanları var. Uzmanlar için olanını al. Herkes için olanı beş para etmez sadece döngü falan gösterip bırakıyor. Bunda başlarda önce temel bilgilere yer verip sonra projelerinde aktif olarak kullanabileceğin konulara ağırlık veriyor.
Tabi bana sorarsan kitaba hiç gerek yok ama sanırım elinin altında bir kaynak olmasını istiyorsun. Kitabı edindikten sonra bir süre sonra kendin bayıp bırakacaksın. Tecrübeyle edinmen lazım bunu yoksa hep içinde ukte kalıcak :)hocam elimin altında dursun kı takıldıgım yerlerde belkı yardımcı olur internet var dıceksınız nette gereklı gereksız bır ton bılgı var ben yınede kendım ugrasıp yapıcam kıtab sadece bır arac olcak bana :)